Meghan Markle i princ Harry već su trebali postati roditelji jer je vojvotkinji termin bio 29. travnja.

Galerija


Svijet s nestrpljenjem očekuje rođenje još jedne kraljevske bebe.

Vezani članci Princ Harry Kažu da nakon ovog više ništa neće biti isto u kraljevskoj obitelji, a Harryjev potez uspoređuju s onim što je učinila princeza Diana Meghan Markle i princ Harry - 2 Prvo pojavljivanje Harryja i Meghan otkako su objavili da čekaju drugo dijete, nije poznato kad su snimili ovaj video

Meghan Markle i princ Harry već su trebali postati roditelji jer je vojvotkinji termin bio 29. travnja.

Veći dio javnosti uvjeren je da je vojvotkinja rodila, a sumnje je dodatno produbila objava s kraljevskog dvora u kojoj stoji da će princ Harry 8. i 9. svibnja biti na službenom putovanju po Nizozemskoj.

Tako dio javnosti tvrdi da kraljevski par već danima uživa u roditeljskoj ulozi u svom domu u Frogmore Cottageu, iako nikakve službene potvrde još uvijek nema.

Osim toga, u London je još prošlog tjedna stigla Meghanina majka Doria, a Frogmore Cottage u razmaku od nekoliko dana posjetili su kraljica Elizabeta II. princ William.

Također, termin je premašen pa je javnost uvjerena da je Meghan postala majka u strogoj tajnosti kakva dosad nije viđena. Spol djeteta također se ne zna.

Ipak, izvor iz palače ističe kako prinčevo putovanje u Nizozemsku ne mora značiti ono što se misli jer ti datumi u njegovu kalendaru stoje već godinu dana, a u slučaju rođenja djeteta on će putovanje odgoditi jer ne želi propustiti taj važni dan.

Sve su oči također uprte u Instagram sretnog para jer se šuška kako će upravo tamo biti objavljeno da je na svijet stigla najiščekivanija beba 2019. godine. 

Oboje imaju milijune, no vjenčali su se za 600 dolara nakon važne glazbene večeri