Megan Fox i Brian Austin Green prošlog mjeseca su potvrdili razvod nakon 10 godina braka.

Galerija


Megan Fox (34) i njen još uvijek muž Brian Austin Green (46) kao da se natječu tko će privući više pozornosti sa svojom novom vezom. 

Vezani članci Brian Austin Green, Courtney Stodden Nakon kontroverzne starlete ljubi bujnu manekenku koja malo toga pokrije na fotografijama? Machine Gun Kelly - 2 Opsjednut je tetovažama i odbija nositi majice, a svojom neobičnošću je osvojio slavnu ljepoticu

Nakon što je prošlog vikenda Brian viđen sa 21 godinu mlađom starletom Courtney Stodden, Megan je odlučila prvi put u javnosti izmjenjivati nježnosti s reperom Machine Gun Kellyjem (30). Par je bio u kafiću u četvrti Sherman Oaks u Los Angelesu, a izašli su držeći se za ruke. 

Potom su se u reperovom autu strastveno poljubili što je privuklo pažnju prolaznika jer su sjedili u kabrioletu. To je bilo neobično s obzirom da su se još prije mjesec dana skrivali u Kellyjevom drugom automobilu sa zatamnjenim staklima. Fotografije možete pogledati ovdje.

Kako pišu strani mediji, čini se da su Megan i Brian svoje nove ljubavi odlučili jedno drugome gurati pod nos. 

No dok Green s Courtney poštuje pravila da se moraju nositi zaštitne maske za lice, Fox s Kellyjem to ignorira kao i pravila o distanci. Inače, Brian je potvrdio razvod tek nakon što je njegova supruga viđena s Kellyjem, ali i nakon toga je tvrdio da je on samo njezin prijatelj. 

Prema pisanju američkih medija, glumica je muža iznenadila svojom vezom jer nikada nisu definitivno proglasili kraj. Naljutio se zbog toga i to utječe na njihov odgoj tri sina. 

 

Vida iznenadio suprugu skupocjenim poklonom za 3. godišnjicu braka: "Moj suprug je jednostavno najbolji"