Megan Fox je započela vezu s Machine Gun Kellyjem dok još definitivno završila brak s mužem Brianom Austinom Greenom što je njega pogodilo.

Galerija


Čini se da se Brian Austin Green (46) ne nosi dobro s viješću o novoj ljubavi njegove uskoro bivše supruge Megan Fox (34). 

Vezani članci Aurore Periente Ponudili joj milijun dolara da glumi slavnu glumicu u porniću, a nisu ni slutili što je sve napravila kako bi izbjegla sličnost Brian Austin Green Poludio zbog njezine fotografije s novom ljubavi pa pokazao svima što misli i u sve upleo njihovu djecu

Naime, Megan ima dečka, repera Machine Gun Kellyja (30) s kojim se zbližila na snimanju njegovog glazbenog spota. Iako je Brian tvrdio da su Fox i on samo prijatelji i da to nije razlog njihovog razvoda, to se ubrzo pokazalo neistinom. 

Glumcu je teško palo što je javnost saznala brzo za novu Meganinu romansu, pa je počeo izbjegavati zajednička druženja s djecom. Fox je viđena sama u kalifornijskom gradu Calabasasu s njihovim sinovima Noahom (7), Bodhiejem (6) i Journeyjem (3).

Glumica je u subotu kupovala organsku hranu za ručak s djecom, a čini se da je Brian odlučio vikend provesti odvojeno od njih što je neuobičajeno. Green se nedavno odselio od Megan i sinova, no dosad to nije utjecalo na njihove roditeljske dužnosti. 

Prema pisanju američkih medija, glumica je započela vezu s reperom dok još nije definitivno završila brak s Brianom. Njega je taj njezin potez pogodio. 

Nataša Janjić pokazala novu frizuru i sve oborila s nogu: "Jako fora, potpuno si drugačija"