Matt Damon je od 2005. oženjen dizajnericom interijera Lucianom Barroso, a njenu kći iz prvog braka Alexiu smatra svojom. Supružnici imaju još tri kćeri.

Galerija


Holivudski glumac Matt Damon (49) gostovao je u eteru radija Spin i otkrio da se njegova kći Alexia (21) zarazila koronavirusom. 

Vezani članci Granični prijelaz Bregana - Obrežje Slovenija uvodi stroža pravila na granici s Hrvatskom: Objavljeno što se sve mijenja Nacionalni stožer civilne zaštite Izjednačen crni rekord po broju oboljelih u 24 sata: Od jučer zaraženo čak 96 osoba, preminule dvije. Stožer novog žarišta najavio za večeras nove informacije

"Naša najstarija kći ide na fakultet, koji je zbog virusa zatvoren. Ipak, nedavno je bila u New Yorku te su se ona i njezini cimeri tamo zarazili", ispričao je Matt

Inače, glumac se od ožujka nalazi u izolaciji u irskom selu Dalkey sa suprugom Lucianom Barosso i kćerima Isabellom (13), Giom (11) i Stellom (9). Tamo je trebao početi snimati film "The Last Duel", no sve je odgođeno zbog koronavirusa. 

Matt smatra Alexiu svojom kćeri, no zapravo mu je pokćerka i njegova supruga ju je dobila s prvim mužem. Glumac je otkrio i da Alexia nije s njima u Irskoj i da ju jedva čeka vidjeti. Dodao je da će se cijela obitelj sastati s njom krajem ovog mjeseca u Los Angelesu i da je dobro prebrodila koronavirus. 

Damon je pohvalio irskog premijera jer se vratio svom poslu doktora dok traje ova zdravstvena situacija. Usto je otkrio koliko mu je lijepo selo Dalkey. 

"To je jedno od najljepših mjesta na kojem smo bili. Osjećamo krivnju jer smo zapeli ovdje. Apsolutno je predivno", istaknuo je oskarovac koji je od 2005. u braku s 44-godišnjom dizajnericom interijera. 

Bez šminke i s neurednom frizurom nije ni nalik djevojci koja obara s nogu fotkama na naslovnicama