ne krije razočarenje

Poznati splitski glazbenik ljut i ogorčen zbog turbofolka: "Očito su plaćeni za to"

Matko Jelavić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Matko Jelavić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matko Jelavić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Galerija

Pjevač Matko Jelavić osvrnuo se na atmosferu koja je proteklih dana vladala Splitom. Bez dlake na jeziku otkrio je što misli o turbofolku i pokrenuo raspravu.

Jedan od najomiljenijih splitskih glazbenika, Matko Jelavić, ovih dana pozorno prati sva događanja vezana uz Europsko rukometno prvenstvo. No, osim same igre zaintrigirala je Jelavića i atmosfera koja je vladala Splitom posebno nakon poraza naše reprezentacije od Švedske. Zvuci koji su dopirali iz automobila  u gradu pod Marjanom rastužili su Jelavića koji je svoje razočaranje otkrio i javno.

Pogledaj i ovo Matko Jelavić i ljepota života - 2 izašao iz bolnice Legendarni splitski pjevač obratio se javnosti nakon operacije i infarkta: "Lijepo se vratiti doma, hvala na potpori"

"Zadnjih dana Split je bio ponosan zbog rukometa, na automobilima hrvatske zastavice, i djeca i starci u hrvatskim dresovima, a iz automobila su se čule samo naše lijepe pjesme. Među njima i moje. Dojam je da su ljudi bili nasmiješeni i sretni. No poslije poraza naše reprezentacije, opet su se pojavila dobro poznata vozila s tutta forza navijenim turbofolkom. Voze Splitom u krug i informiraju stanovnike o friškoj produkciji te uvozne glazbe. Očito plaćeni za to", napisao je Jelavić na Facebooku.

Ispod objave odmah se pokrenula i rasprava o turbofolku koji sve više uzima maha. "Zna se! Plaćenici - dobre sluge, loših gospodara!", Prodane duše koje će sve učiniti za novac", samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod objave.

Neki su pak komentirali i kako ne razumiju poplavu turbofolka pored toliko naših lijepih pjesama. "Naše lijepe pjesme su stare, novima nije dopušteno od strane hrvatske elite koja upravlja glazbom", zaključio je Jelavić.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene