Ne voli pažnju

Samozatajna unuka Ivice Todorića osvanula na društvenim mrežama, u posebnoj minici njezina pojava nije prošla neprimijećeno

Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Iva Todorić (Foto: John Pavlish) John Pavlish 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Todorić (Foto: John Pavlish) Galerija

Matija Vuica objavila je na svojem profilu na Instagramu najnoviju fotografiju Tare Balent, najstarije unuke Ivice Todorića.

Modna dizajnerica Matija Vuica na svojem je profilu na Instagramu među posljednjim fotografijama objavila i onu na kojoj pozira najstarija unuka Ivice Todorića, samozatajna Tara Balent.

Pogledaj i ovo Matija Vuica i Jurica Popović Teško joj je Matija Vuica dva mjeseca nakon smrti Jurice Popovića nastavlja gdje je on stao: ''Trebalo mi je vremena da se saberem...''

19-godišnja Tara na fotografiji pozira odjevena upravo u Matijinu kreaciju, a za to je dobila niz komplimenata i pohvala.

"Divna Tara, za svoj poseban izlazak odabrala je minicu od svijetlo plave svile asimetričnog rješenja, kombinacije drapea i srebrno plavih aplikacija koje završavaju širokim prorezanim rukavom", napisala je Matija uz Tarinu fotografiju, a ona joj odgovorila u komentarima s tri plava srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica)

"Vi niste s ovog svijeta. Ovo je presavršeno", "Predivna haljina na predivnoj djevojci", "Čarobna", "U trendu", "Prekrasna cura i prekrasna haljina", "Najljepša", "Savršena", zaključili su Matijini pratitelji.

Tara na Instagramu ima zaključan profil bez fotografije, tek dvjestotinjak pratitelja, a ona prati 378 ljudi. U srpnju prošle godine je maturirala, a na maturalnu se večeru također bila otputila u Matijinoj kreaciji.

Inače, Tara je kći bivših supružnika Ive Todorić i Hrvoja Balenta, koji su u braku bili od 2001. do 2018. godine i koji uz nju imaju sinove Ivana i Antu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) +0 Kourtney Kardashian Scott Disick (Foto: Getty) Celebrity Ružno ismijavanje bivše supruge koštalo ga je ljubavi s 18 godina mlađom djevojkom, nije očekivao da će sve izaći u javnost?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene