zanimljiva kreacija

Todorovićeva unuka pozirala u izazovnoj haljini Matije Vuice, pa primila brojne komplimente za svoju ljepotu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tara Balent je kći Ive Todorić i Hrvoja Balenta.

Kći Ive Todorić i Hrvoja Balenta, Tara Balent je maturirala, a za tu priliku je odabrala kreaciju naše poznate dizajnerice Matije Vuice. 

Pogledaj i ovo showbuzz skromnije nego ikad Iva Todorić proslavila 45. rođendan s tatom, a pohvalila se i poklonom od misterioznog dečka

"Mlada lijepa odlična učenica..uskoro studentica...puno sreće draga Tara...sad punom parom dalje", napisala je Vuica uz fotografiju mlade Tare u njenoj kreaciji. 

"Hvala ti Matija što uljepšavaš najposebnije dane svima nama", poručila je Iva Todorić dizajnerici ispod objave. Uskoro joj je Vuica odgovorila na komentar. "Jer vas volim", napisala je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mlada lijepa odlicna ucenica..uskoro studentica...puno srece draga @tara_balent ...sad punom parom dalje😘 #graduationday #graduated #graduatecollection #graduationphotoshoot #matijavuicafashionanddesign #matijavuica #ateliertrgbanajelacica2 #zagrebcroatia🇭🇷

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica) on

Tarin izgled i Matijinu kreaciju su pohvalili brojni pratitelji. "Ne mogu se nadiviti vašim kreacijama. Kada bi barem bili malo bliže.. Svaka haljina kao da govori priču..", "Matija, bravo. Model haljine je kao iz snova, a i djevojka koja nosi haljinu stopila se s njom", "Baš je lijepa, a haljina je top", "Wow", "Prekrasna", komentirali su. 

Inače, Iva i Hrvoje su se vjenčali 2001. i dobili sinove Ivana i Antu te kćer Taru. U ljeto 2018. Iva je promijenila prezime Balent na društvenim mrežama u njezino djevojačko Todorić. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene