'U jednom trenutku prišla mi je Helen Mirren, uzela papirić s mojim brojem telefona s našeg stola i rekla da želi doći do mene', otkrila je Matija.


Na kojem god se događanju pojavi u Londonu, gdje trenutačno živi i radi, glumica Zrinka Cvitešić nosi kreacije Matije Vuice. Zrinka svojoj prijateljici i dizajnerici uvijek govori kako je svi pitaju čiju haljinu nosi, a ovaj tjedan Matija se i sama uvjerila da među britanskom glumačkom elitom vlada veliki interes za njene kreacije.

>> Matija Vuica izgleda sjajno i sa 55: Zabljesnula na crvenom tepihu!

Prekjučer se vratila iz Londona gdje je sa Zrinkom provela tri dana te je s njom nazočila dodjeli kazališnih nagrada Evening Standard Theatre Awards.


'Zrinki sam odnijela haljinu koju sam joj napravila specijalno za tu priliku i na dodjeli je okupirala pažnju svih prisutnih. U jednom trenutku prišla mi je Helen Mirren, uzela papirić s mojim brojem telefona s našeg stola i rekla da želi doći do mene', ponosna je Vuica.

U Londonu je boravila u Zrinkinu stanu, a vrijeme su provodile šetajući gradom, šopingirajući i sređujući posljednje detalje na Zrinkinoj haljini. Zrinki nedostaje Hrvatska, ali ona svoju budućnost vidi u svijetu i u tome je prati zadivljujuća odlučnost. 'Stalno joj govorim da je čekaju i puno veće stvari od uloge u mjuziklu 'Once'. Sigurna sam da će stići i do Hollywooda', kaže Matija Vuica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook