Pogledajte galeriju!

Izgleda sjajno i sa 55: Istaknula vitke noge i osmijeh na crvenom tepihu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najnoviji hit ovogodišnje oskarovke Jennifer Lawrence i njezine filmska ekipe okupio je sinoć na premijeri u Zagrebu brojni fanovi.

Svečanu premijeru drugog nastavka 'IGRE GLADI: PLAMEN' okupili  uveličale su kreacije Matije Vuice i Ivice Klarića specijalno dizajnirane za ovu priliku u kojima su zablistali naši top-modeli Lana Petranić i Vlaho Arburić.

>> Najljepše haljine Matije Vuice na tijelu Zrinke Cvitešić

Pogledaj i ovo Matija Vuica Prerano nas je napustio Matija Vuica na samoću se teško privikava, videozapisi njenog Jurice sad su sve što joj je ostalo: ''Pjesmo, ljubavi moja…''

'Razveselila sam se kad su me organizatori pozvali da sudjelujem u promociji novog nastavka ‘Igara gladi’, jer ono što u zadnje vrijeme radim ima pregršt dodirnih točaka s kostimima u ovom filmu', rekla je Matija Vuica te dodala: 'Ivica Klarić i ja preosmislili smo svoje aktualne kreacije u duhu filma i prikazali vlastitu viziju odjeće koju nose likovi u filmovima – spoj kostimografije s modernom, možda čak i futurističkom visokom modom'.

Ivica Klarić je dodao: 'Prošlogodišnji nastavak ‘Igara gladi’ me oduševio, pa sam zdušno prihvatio izazov rada na kreaciji zasnovanoj na filmu. Uvijek crpim nadahnuće s neočekivanih mjesta, a prilika da oblikujem svoj rad u duhu svijeta tog serijala bila je tako posebna da je nisam mogao propustiti'.

Osebujna 55-godišnja dizajnerica je i sama odjenula zanimljivu kreaciju zabljesnula na crvenom tepihu!

Modeli u kreacijama ovih vrhunskih dizajnera uz vatrene koktele i slastice stvorili su ozračje Panema, postapokaliptične Amerike u kojoj se odvija radnja filma IGRE GLADI: PLAMEN. Film u kinima možete pogledati od 21. studenog.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene