Dobro je sve nasmijao!

Matija Lovrec od showa ''Ples sa zvijezdama'' oprostio se zanimljivom izjavom: ''Zapamtite ovo ime..''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec +12 Matija Lovrec - 2 Galerija

Matija Lovrec i Helena Bradvica napustili su show ''Ples sa zvijezdama'', voditelj se na zanimljiv način oprostio od emisije.

Nakon Vlatke Pokos i Lucije Lugomer show ''Ples sa zvijezdama'' napustio je i Matija Lovrec s kolegicom Helenom Bradvicom. 

Pogledaj i ovo Helena Bradvica Ne skriva ponos! Lijepa Helena o ulozi u kojoj se našla prvi put: ''Prije svega ovo mi je velika čast, a s partnerom se od početka slažem odlično''

Matija je sve nasmijao rečenicom kojom se oprostio od showa. 

''Ja bih volio da Hrvatska javnost upamti jedno ime - Mateo Cvenić'', rekao je i time podsjetio kako se Vlatka Pokos oprostila od emisije. 

''Najveću podršku imao sam od Helene, ja sam možda malo i zabušavao'', rekao je Matija koji je u večeri filmske tematike s Helenom otplesao jive, a odglumili su Johna Travoltu i Umu Thurman. 

A evo što je Lovrec govorio prije početka showa: 

"Ples za mene znači sofisticiranu nadogradnju glazbi, nebeski spoj zvuka i kretanja. Ples je umjetnost, ples je vještina, ples je ljepota. Ples je i zabava za cijelu obitelj, ples je ono što vas ističe od gomile na plesnom podiju", komentirao je Matija u intervjuu za DNEVNIK.hr. Otkrio je tada i koji mu stil najbolje ide.

"Najbolje od svih plesova mi ide sentiš. Ako je to uopće stil. Naslonjen na partnericu lagano vučeš noge. A za stvarno, mislim da bi mi najlakše išao, da sam ikada plesao, neki rock ’n’ roll. Cijela produkcija je na najvišem nivou i imamo najbolje uvjete za vježbanje, pa se nadam da ću savladati sve stilove koji se od mene očekuju", istaknuo je. Priznao je i kojeg se stila najviše pribojava. "Bojim se latinoameričkih stilova, znaju biti naporni i brzi, a u mojim godinama je to teško pratiti! No, dat ću sve od sebe kako bih opravdao povjerenje produkcije i svih koji će mi dati podršku", govorio je ususret emisiji u kojoj smo ga imali prilike gledati. 

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme Pedro Soltz, Valentina Walme +14 Pedro Soltz, Valentina Walme Celebrity Pogledajte haljinu kojom je naša plesačica zasjenila jednog od najseksi muškaraca na svijetu: ''Gledam samo tebe!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Ples sa zvijezdama: Maja Šuput i Igor Mešin - 4 Ples sa zvijezdama: Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Maja Šuput +10 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Celebrity Što kažete na prozirnu haljinu i frizuru Maje Šuput? Sve je u skladu s temom showa, zanimljivo ju je vidjeti u ovom izdanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene