Hm...

Zaljubljeni pogledi i dodiri: Cvek i Rozga iznenadili objavom prisnog videa, svi se pitaju jednu stvar

Jelena Rozga i Matija Cvek Jelena Rozga i Matija Cvek Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Matija Cvek - 2 Jelena Rozga i Matija Cvek - 1 Jelena Rozga i Matija Cvek - 5 Jelena Rozga i Matija Cvek - 3 Jelena Rozga i Matija Cvek - 4 Matija Cvek i Jelena Rozga Matija Cvek i Jelena Rozga Jelena Rozga i Matija Cvek - 6 Jelena Rozga i Matija Cvek - 4 Jelena Rozga i Matija Cvek - 3 +17 Jelena Rozga i Matija Cvek - 2 Galerija

Jelena Rozga i Matija Cvek objavili su videospot za obradu pjesme ''Zar je ljubav spala na to'', a pažnju su privukli njihovi zaljubljeni pogledi.

Već neko vrijeme publika Jelene Rozge s nestrpljenjem očekuje njen sljedeći nastup, a mnogi su primijetili da je ne viđaju ni na društvenim događanjima, na kojima je uvijek rado viđena gošća.

Pogledaj i ovo Marija Petrović Često ih zamjene! Tko je srpska Rozga koja je svima zapela za oko u hit-showu? Sličnost je sve šokirala: "Ja bih ju poslala nek ju vodi Huljiću!"

Mjesecima je jedna od naših najpopularnijih pjevačica ''zatvorena'' u studiju gdje vrlo koncentrirano i studiozno radi na nečem što bi drugi nazvali projektom, a Jelena ostvarenjem sna. Naime, uskoro će na radost mnogih koji njene pjesme ne vole samo slušati, već i pjevati, na svjetlo dana izaći album 19 odabranih pjesama obrađenih u akustičnoj verziji.

Rozga je nedavno najavila i suradnju s jednim od omiljenih hrvatskih mladih glazbenih nada Matijom Cvekom, a na YouTubeu je izašao i spot za pjesmu ''Zar je ljubav spala na to''.

Matija i Jelena u spotu su vrlo prisni, a nerijetko se među njima vide zaljubljeni pogledi kojima je teško odoljeti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Brojni njihovi fanovi željeli bi da se između ovo dvoje rodi nešto više od suradnje i prijateljstva, a Jelena je nedavno priznala da je za ovo htjela samo Matiju.

"Htjela sam samo njega. Hvala ti Matija Cvek što si pristao biti dio moje nove akustične glazbene priče koju ćemo započeti zajedničkim duetom 'Zar je ljubav spala na to'", napisala je Jelena uz njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

''Kad smo počeli slagati aranžman za tu pjesmu, samo sam rekla: 'Ja bih Matiju'. Samo sam njega čula u tom trenutku. S obzirom na to da sam nestrpljiva, nazvala sam ga odmah te večeri i pristao je. Sve se nekako otad super posložilo, pa i naši glasovi'', rekla je Jelena.

Riječ je o obradi hita ''Zar je ljubav spala na to'', koji je prije više od 20 godina kao članica grupe Magazin otpjevala s Tifom, bivšim pjevačem nekad megapopularne grupe Bijelo dugme.

Osim toga, oduševila ju je i činjenica da Matija na svojim koncertima izvodi neke njezine stare pjesme.

'''Suze biserne' na njegovom su repertoaru na svakom koncertu. Nitko se od mlađih pjevača nije toga ranije sjetio i to mi je genijalno. Svaka mu čast na tome, pogotovo jer je riječ o pjesmi koja je, kad je izašla, izazvala različite reakcije, a kasnije je bila megahit. Dandanas kad krene ta pjesma, svi polude'', izjavila je Jelena.

Kod odabira pjesama Jelena se vodila kao i uvijek i u svemu svojim srcem, pa je i naslov albuma ''Minut srca mog'' simboličan osvrt na njen veliki hit iz 1996. godine.

Ovaj je album Jelena napravila sebi za dušu, ali i kao poklon svojoj publici u nadi da će iskrenu emociju koja je vodi i ovog puta prepoznati oni koji srcem vide.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Blake Lively - 1 Blake Lively - 4 Blake Lively - 3 Blake Lively - 2 +12 Blake Lively - 3 Celebrity Lijepa glumica iznenadila pojavom, ona i šarmantni suprug očekuju svoju četvrtu prinovu!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Brnabić Ana Brnabić Ana Brnabić Ana Brnabić +5 Ana Brnabić (Foto: AFP) Celebrity Premijerka Srbije već 12 godina ljubi samozatajnu Milicu s kojom ima i dijete, no jednu stvar im zakon brani: "Ovo je moja borba!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene