"Divota od fotke"

Rozga objavila fotku s Cvekom i priznala da je htjela samo njega, fanovi im dijele savjete: "Nemojte čekati 50!"

Matija Cvek i Jelena Rozga Matija Cvek i Jelena Rozga Jelena Rozga/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek i Jelena Rozga Jelena Rozga i Matija Cvek - 3 Jelena Rozga i Matija Cvek - 4 Jelena Rozga i Matija Cvek - 6 Jelena Rozga i Matija Cvek - 1 Jelena Rozga i Matija Cvek Jelena Rozga, Matija Cvek i Ivan Huljić - 1 Jelena Rozga, Matija Cvek i Ivan Huljić - 2 Nika Turković i Matija Cvek Jelena Rozga - 7 +16 Jelena Rozga - 5 Galerija

Jelena Rozga objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju s Matijom Cvekom i raspametila tisuće obožavatelja, a za to je imala itekako dobar razlog.

Nakon što je Matija Cvek na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju s Jelenom Rozgom, isto je učinila i ona i u samo nekoliko sati dobila više od 10 tisuća lajkova.

Pogledaj i ovo Petar Grašo ''Ko smije išta osim Tončija reći...'' Grašo se našalio na račun obiteljskih odnosa s Huljićem: ''Bilo bi problema u familiji da bilo što drugo kažem''

45-godišnja Jelena i 29-godišnji Matija zagrljeni i nasmiješni poziraju u Zagrebu, a sve to kako bi najavili svoj zajednički duet "Zar je ljubav spala na to" koji su snimili.

"Htjela sam samo njega. Hvala ti Matija Cvek što si pristao biti dio moje nove akustične glazbene priče koju ćemo započeti zajedničkim duetom 'Zar je ljubav spala na to'", napisala je Jelena uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

"Ja sam oduševljena, jedva čekam", "Predivnoooo", "Gasi sve, gotovo", "Jaoooo, genijalan spoj", "Jeste li vi zajedno ili? Trebate se vjenčati bez obzira na godine. Volite se. Nemojte čekati 50", "To mora da je top, top, top", "Prelijepi ste", "Divota od fotke", "Savršeni zajedno", poručili su im Jelenini pratitelji u komentarima.

Jelena će uskoro objaviti novi akustični album sa starim hitovima, a neke od pjesama snimila je s Cvekom.

''Kad smo počeli slagati aranžman za tu pjesmu, samo sam rekla: 'Ja bih Matiju'. Samo sam njega čula u tom trenutku. S obzirom na to da sam nestrpljiva, nazvala sam ga odmah te večeri i pristao je. Sve se nekako otad super posložilo, pa i naši glasovi'', rekla je Jelena.

Riječ je o obradi hita ''Zar je ljubav spala na to'', koji je prije više od 20 godina kao članica grupe Magazin otpjevala s Tifom, bivšim pjevačem nekad megapopularne grupe Bijelo dugme.

Osim toga, oduševila ju je i činjenica da Matija na svojim koncertima izvodi neke njezine stare pjesme.

'''Suze biserne' na njegovom su repertoaru na svakom koncertu. Nitko se od mlađih pjevača nije toga ranije sjetio i to mi je genijalno. Svaka mu čast na tome, pogotovo jer je riječ o pjesmi koja je, kad je izašla, izazvala različite reakcije, a kasnije je bila megahit. Dandanas kad krene ta pjesma, svi polude'', izjavila je Jelena.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac - 6 Anđela Šimac - 7 Anđela Šimac - 9 Anđela Šimac - 10 +7 Anđela Šimac - 11 Celebrity Lijepa Sinjanka i bivši dinamovac prekinuli su vezu samo nekoliko mjeseci nakon rođenja kćerkice: ''Ne možemo više zajedno...''

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Noella McMaher - 18 Noella McMaher - 17 Noella McMaher - 16 Noella McMaher - 15 +13 Noella McMaher - 14 Zanimljivosti Rođena je kao dječak, a danas je djevojčica kojoj se s 10 godina smiješi prvi milijun, ali nekima se to baš i ne sviđa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene