Još malo!

Sve je spremno za Mišin koncert godine u Splitu, objavljena i fotka nastala u jeku priprema!

Mišo Kovač Mišo Kovač Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Mišo Kovač Mišo Kovač Mišo Kovač Mišo Kovač In Magazin: Mišo Kovač - 3 Mišo Kovač, Alen Nižetić Mišo Kovač Mišo Kovač i Jole Mišo Kovač i Jole Mišo Kovač se vraća pred publiku - 5 +2 Mišo Kovač se vraća pred publiku - 4 Galerija

Mate Mišo Kovač spreman je za svoj veliki koncert u Splitu naziva "Samo nas nebo rastaviti može".

Naš legendarni pjevač Mate Mišo Kovač u Splitu će večeras održati veliki koncert "Samo nas nebo rastaviti može" koji počinje u 20 sati, a na kojem se očekuju tisuće njegovih vjernih obožavatelja.

Pogledaj i ovo Mate Mišo Kovač Oglasila se kći Ivana! Mišo Kovač završio u bolnici, na splitske Firule prevezen je vozilom hitne pomoći

Mišo nastup na stadionu Stari plac jedva čeka, a na facebook stranici HGU Split objavljena je i njegova fotografija kako se priprema za spektakl.

Fotografiju s probe pogledajte OVDJE.

"Mate Mišo Kovač u vježbaoni HGU Split. U jeku priprema za svoj veliki koncert koji će se održati na Starom placu u nedjelju, 5. 6. s početkom u 20 sati", piše uz Mišinu fotografiju na kojoj pjeva, a prati ga i bend.

Mišo će na koncertu otpjevati pjesme iz bogate karijere koja traje više od pola stoljeća, a pozornici će mu se priružiti i kćer Ivana Kovač, te kolege i prijatelji Joško Čagalj Jole, Saša Antić, Alen Nižetić i klapa Rišpet.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Suzy Cortez - 3 Suzy Cortez - 7 Suzy Cortez - 1 Suzy Cortez - 4 +19 Suzy Cortez - 9 Celebrity Oglasila se seks-bomba s kojom je Pique varao Shakiru, otkrila sočne detalje i što je od nje tražio!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 2 Indira Levak - 3 Indira Levak - 6 Indira Levak - 7 +9 Indira Levak Celebrity Indira u haljini s prorezom na donjem dijelu pokazala i više nego što smo očekivali, rijetki bi se na to odvažili!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene