Obožavatelji su brzo shvatili da je riječ o Mati Buliću i Željku Bebeku.

Galerija


Pjevač Mate Bulić (63), koji je poznat pod nadimkom "Kralj dijaspore", prisjetio se prošlosti i objavio staru fotografiju s kolegom. 

Vezani članci Epidemija koronavirusa u BiH U BiH 274 nova slučaja zaraze koronavirusom. Preminulo šest osoba, među njima i pripadnik oružanih snaga Magnetska rezonanca, ilustracija - 2 Korona demantirala one koji su mislili da ne može biti gore: Na ovaj se pregled u Zagrebu čeka čak dvije godine, a ni za ostale situacija nije puno bolja

"Jel nas prepoznajete? Prije nekih dvadesetak godina na jednom humanitarnom koncertu", napisao je Bulić pokraj slike s glazbenikom Željkom Bebekom (74). 

Fanove je oduševila Matina objava, a uspjeli su i pogoditi o kome je riječ na fotografiji. "Ma isti ste mi", "Tko ne bi prepoznao dva kralja. Jedan je kralj rock 'n' rolla, a drugi je kralj zabavne glazbe", "Sa strane izgledaš kao Quentin Tarantino", komentirali su obožavatelji. 

Inače, Bulić je prije pandemije koronavirusa završio svoju turneju ''Ja sam na vas ponosan'' velikim koncertom u Zagrebu. Bezvremenskim hitovima je zapalio Cibonu, a na njegovom nastupu su bili mnogi poznati, pa i legendarni treneri Lino Červar, Miroslav Ćiro Blažević i Zlatko Dalić. 

''Preko nogometa smo se upoznali i nakon toga pratimo karijere onog drugog. On prati mene kad igram, ja pratim njega kad mogu na koncertima, ima zaista jako lijepe pjesme. Mate je moj prijatelj, dobar glazbenik i, najvažnije, veliki čovjek'', rekao je Dalić.

Pogledajte kako to izgleda kad slavni završe iza rešetaka, ovo su njihove zatvorske priče