slikano prije 20-ak godina

Legendarni pjevač objavio fotografiju s kolegom, pa pitao fanove prepoznaju li ih: "Tko ne bi dva kralja"

Mate Bulić Mate Bulić DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić Mate Bulić Mate Bulić Mate Bulić +0 Mate Bulić (Foto: IN Magazin) Galerija

Obožavatelji su brzo shvatili da je riječ o Mati Buliću i Željku Bebeku.

Pjevač Mate Bulić (63), koji je poznat pod nadimkom "Kralj dijaspore", prisjetio se prošlosti i objavio staru fotografiju s kolegom. 

Pogledaj i ovo Alen Bićević kao Mate Bulić - 6 ''bratko, gori sve!'' Mate Bulić o kojem danas svi pričaju: ''Al' kako je on skinuo onaj njegov pogled i pokrete...''

"Jel nas prepoznajete? Prije nekih dvadesetak godina na jednom humanitarnom koncertu", napisao je Bulić pokraj slike s glazbenikom Željkom Bebekom (74). 

Fanove je oduševila Matina objava, a uspjeli su i pogoditi o kome je riječ na fotografiji. "Ma isti ste mi", "Tko ne bi prepoznao dva kralja. Jedan je kralj rock 'n' rolla, a drugi je kralj zabavne glazbe", "Sa strane izgledaš kao Quentin Tarantino", komentirali su obožavatelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jel nas prepoznajete? Prije nekih dvadesetak godina na jednom humanitarnom koncertu #memories #tbt

A post shared by Mate Bulić (official) (@mate.bulic.sluzbeno) on

Inače, Bulić je prije pandemije koronavirusa završio svoju turneju ''Ja sam na vas ponosan'' velikim koncertom u Zagrebu. Bezvremenskim hitovima je zapalio Cibonu, a na njegovom nastupu su bili mnogi poznati, pa i legendarni treneri Lino Červar, Miroslav Ćiro Blažević i Zlatko Dalić. 

''Preko nogometa smo se upoznali i nakon toga pratimo karijere onog drugog. On prati mene kad igram, ja pratim njega kad mogu na koncertima, ima zaista jako lijepe pjesme. Mate je moj prijatelj, dobar glazbenik i, najvažnije, veliki čovjek'', rekao je Dalić.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Celebrity Pogledajte kako to izgleda kad slavni završe iza rešetaka, ovo su njihove zatvorske priče

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene