Massimo Savić zgraža se nad trendovima koje predvode njegove kolegice Severina i Jelena Rozga.


Massimo Savić trenutno se priprema za turneju po Srbiji. Tim povodom dao je intervju tamošnjem Telegrafu u kojem se osvrnuo na dosadašnju karijeru, ali i na kolege s estrade.

Vezani članci Grafit Severine i Aleksandra Poznato je gdje se nalazi grafit Severine i njezina sina, njegov autor pjevačici je posvetio i posebnu poruku Slika nije dostupna Ovako su naše zvijezde izgledale u najluđoj noći!

"Imao sam možda samo par stvari na koje nisam preponosan, ali nalazim tu raznih opravdanja. Međutim, već posljednjih petnaestak godina radim ono što apsolutno želim i stojim iza svake note koja je izašla", kazao je Massimo.

Tijekom intervjua dotakao se i naše estradne scene. Na spomen Severine i Jelene Rozge prokomentirao je i aktualne trendove koji trenutno vladaju među zvijezdama.

"I muški i ženski pjevači danas su vrlo nestrpljivi. I to nestrpljenje rađa žurbu, zahtijeva se izlazak pjesme, bilo kakve, ali pokazat ćemo da imamo lijepo tijelo, dobre grudi, dobro dupence i tako dalje. Malo strpljenja savjetovao bih svim onima koji misle da imaju što pokazati jer ti loši potezi ostavljaju nevjerojatan trag", zaključio je Masimo za Telegraf.rs.