Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dan prije Božića naš poznati pjevač otići će na tržnicu po ribu, kupiti jelku te zajedno s obitelji pripremati pravu blagdansku gozbu.


Riječ je o Massimu koji nam je otkrio kako provodi ove blagdane, u čemu najviše uživa te gdje će nastupati u novogodišnjoj noći!

Vezani članci Žanamari Perčić Što žene žele? Čini se da univerzalni odgovor na to ne postoji, no kada su u pitanju frajeri, poznate dame slažu se u jednom! Sandi Cenov - 4 Sandi Cenov progovorio o prijateljstvu s Đorđem Balaševićem i otkrio kako su se upoznali

'Uvijek sam mislio da izgledam loše, da ne izgledam dovoljno dobro, da ih se pojavljivao na televiziji, na početku karijere sam bio strašno nesiguran i u svoja glazbena znanja', rekao je Massimo.

U ovakvim ga situacijama niste vidjeli!

No na sceni je već više od 30 godina. Njegova glazba je, rekli bismo, bezvremenska. On je veliki emotivac, koji to voli i pokazati. Možda su upravo te sitne nesigurnosti zaslužne za to da danas uživamo u glazbi koju je stvorio Massimo Savić. A i on se, kaže, otad promijenio, 'Neko ko je objeručke prihvatio godnine koje su mi došle i koje su mi donijele iskustvo i jedan mir. Vrlo sam zadovoljan s time kako danas živim, tko sam, kakav sam', rekao je pjevač.

Sutra će, na badnjak, tako ranom zorom pustiti da svira njegov omiljeni Frank Sinatra i blagdani mogu početi.

'Kći i ja ujutro, odemo fino po jelku, pokupimo ribe i odemo doma. Kćeri i žena kuhaju a ja lagano kitim bor. Uživam raditi bor, svake godine slika, bor da se vidi kako sam ga koje godine okitio', otkrio je Massimo.

A koje još rituale u ovo blagdansko doba upražnjava pogledajte u prilogu IN Magazina.