Veliki emotivac

'Uvijek sam mislio da ne izgledam dovoljno dobro za pojavljivanje na TV-u'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dan prije Božića naš poznati pjevač otići će na tržnicu po ribu, kupiti jelku te zajedno s obitelji pripremati pravu blagdansku gozbu.

Riječ je o Massimu koji nam je otkrio kako provodi ove blagdane, u čemu najviše uživa te gdje će nastupati u novogodišnjoj noći!

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

'Uvijek sam mislio da izgledam loše, da ne izgledam dovoljno dobro, da ih se pojavljivao na televiziji, na početku karijere sam bio strašno nesiguran i u svoja glazbena znanja', rekao je Massimo.

U ovakvim ga situacijama niste vidjeli!

No na sceni je već više od 30 godina. Njegova glazba je, rekli bismo, bezvremenska. On je veliki emotivac, koji to voli i pokazati. Možda su upravo te sitne nesigurnosti zaslužne za to da danas uživamo u glazbi koju je stvorio Massimo Savić. A i on se, kaže, otad promijenio, 'Neko ko je objeručke prihvatio godnine koje su mi došle i koje su mi donijele iskustvo i jedan mir. Vrlo sam zadovoljan s time kako danas živim, tko sam, kakav sam', rekao je pjevač.

Sutra će, na badnjak, tako ranom zorom pustiti da svira njegov omiljeni Frank Sinatra i blagdani mogu početi.

'Kći i ja ujutro, odemo fino po jelku, pokupimo ribe i odemo doma. Kćeri i žena kuhaju a ja lagano kitim bor. Uživam raditi bor, svake godine slika, bor da se vidi kako sam ga koje godine okitio', otkrio je Massimo.

A koje još rituale u ovo blagdansko doba upražnjava pogledajte u prilogu IN Magazina.

 


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene