Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dan prije Božića naš poznati pjevač otići će na tržnicu po ribu, kupiti jelku te zajedno s obitelji pripremati pravu blagdansku gozbu.


Riječ je o Massimu koji nam je otkrio kako provodi ove blagdane, u čemu najviše uživa te gdje će nastupati u novogodišnjoj noći!

Vezani članci Vesna i Oliver Dragojević Vesna Dragojević odala što njezinom suprugu Oliveru ne bi bilo drago da vidi, a i što je njoj i dalje teško: "Ne znam kad ću to moći" Maja Šuput Nekad je glazbenicima bilo ispod časti pjevati na vjenčanjima, no danas su rijetki oni koji nisu zapjevali na nečijoj svadbi

'Uvijek sam mislio da izgledam loše, da ne izgledam dovoljno dobro, da ih se pojavljivao na televiziji, na početku karijere sam bio strašno nesiguran i u svoja glazbena znanja', rekao je Massimo.

U ovakvim ga situacijama niste vidjeli!

No na sceni je već više od 30 godina. Njegova glazba je, rekli bismo, bezvremenska. On je veliki emotivac, koji to voli i pokazati. Možda su upravo te sitne nesigurnosti zaslužne za to da danas uživamo u glazbi koju je stvorio Massimo Savić. A i on se, kaže, otad promijenio, 'Neko ko je objeručke prihvatio godnine koje su mi došle i koje su mi donijele iskustvo i jedan mir. Vrlo sam zadovoljan s time kako danas živim, tko sam, kakav sam', rekao je pjevač.

Sutra će, na badnjak, tako ranom zorom pustiti da svira njegov omiljeni Frank Sinatra i blagdani mogu početi.

'Kći i ja ujutro, odemo fino po jelku, pokupimo ribe i odemo doma. Kćeri i žena kuhaju a ja lagano kitim bor. Uživam raditi bor, svake godine slika, bor da se vidi kako sam ga koje godine okitio', otkrio je Massimo.

A koje još rituale u ovo blagdansko doba upražnjava pogledajte u prilogu IN Magazina.