Mary-Kate je sa 17 godina starijim suprugom bila od 2012. godine, a pošlo je po zlu navodno jer je ona htjela djecu, a on ne.

Galerija


Glumica Mary-Kate Olsen nije trošila vrijeme nakon što su sudovi u New Yorku izašli iz osmotjednog moratorija zbog koronavirusa te je odmah potpisala papire za razvod od svog supruga Oliviera Sarkozyja.

Vezani članci Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Imaju 33 godine, a djeluju puno starije: Izgledu slavnih blizanki presudio je buran način života Mary-Kate i Ashley Olsen (Foto: Profimedia) Tulumi, droga i mnogo stariji muškarci: Bile su velike teen zvijezde, no burni životi učinili su svoje

New York Daily News piše kako je sve papire predala elektronskim putem, a uložila je žalbu te objašnjenje zbog čega traži razvod. 33-godišnja glumica zahtjev za razvodom potpisala je još 17. travnja ove godine, no odbili su ga jer zbog pandemije koronavirusa sud nije radio.

Mary-Kate je sa 17 godina starijim suprugom bila od 2012. godine, a pošlo je po zlu navodno jer je ona htjela djecu, a on ne. Njihovi prijatelji ispričali su kako se par gadno počeo svađati, a karantena im pogotovo nije dobro sjela.

Olivier inače s bivšom suprugom Charlotte ima dvoje odrasle djece te ne planira više širiti svoju obitelj, što mlada glumica nije dobro prihvatila. Zatražila je hitan razvod, a par koji je od samoga početka kod mnogih izazivao zgražanje očekuje gadan razvod.

Njezini bikiniji sve su manji, ali u ovakvom izdanju želi pozirati samo u njegovu naručju