35-godišnja riječka pjevačica Martina Vrbos rodila je djevojčicu, a već ima sina.

Galerija


Poznata domaća pjevačica prije dva dana rodila je svoje drugo dijete.

Vezani članci Ana Nikolić Pjevačica drastično smršavjela jer je opet htjela biti najzgodnija na Balkanu, no put je bio trnovit Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik saznala spol djeteta koje nosi: "Nisam mogla dočekati, to je moj najdraži dio"

35-godišnja riječka pjevačica Martina Vrbos rodila je djevojčicu, a to joj je drugo dijete. Sretne vijesti podijelila je s fanovima i prijateljima na Instagramu na kojem je podijelila fotografiju bebinih usana.

"16.9.2019.", kratko je napisala Martina te otkrila spol bebice, a odmah je dobila brojne čestitke. Podsjetimo, Martina je sa 7 godina starijim suprugom Bogoljubom Vidakovićem u svibnju 2017. godine dobila sina Kostu Martina.

Inače, pjevačica već godinama živi u Beogradu u koji ju je odvela ljubav, a tada se i povukla iz javnog života drastično promijenivši imidž.

Martina i Bogoljub u tajnosti su se vjenčali u ljeto 2016. godine, a sinčić je došao kao najljepši poklon za 1. godišnjicu braka. U vezi su prethodno bili 2 godine, a vjenčanje u krugu najbližih ljudi održano je u Istri.

Da je trudna po drugi put, Martina je otkrila tek početkom kolovoza fotografijom trbuščića.

Čestitamo! 

Njezina je polusestra možda slavnija, ali se ne može pohvaliti ovakvim oblinama koje kipte iz haljine