35-godišnja riječka pjevačica Martina Vrbos rodila je djevojčicu, a već ima sina.

Galerija


Poznata domaća pjevačica prije dva dana rodila je svoje drugo dijete.

Vezani članci Petra Ecclestone Pjenušac tekao u potocima: Ozbiljna tužba nije spriječila bogatu nasljednicu da pošteno odriješi kesu Hrvoje Rupčić i Ivana Kujundžić Rupčić (Foto: Instagram) Hrvoje Rupčić s drugom suprugom čeka dijete: "Ovo mi je sigurno jedna od najplodnijih godina"

35-godišnja riječka pjevačica Martina Vrbos rodila je djevojčicu, a to joj je drugo dijete. Sretne vijesti podijelila je s fanovima i prijateljima na Instagramu na kojem je podijelila fotografiju bebinih usana.

"16.9.2019.", kratko je napisala Martina te otkrila spol bebice, a odmah je dobila brojne čestitke. Podsjetimo, Martina je sa 7 godina starijim suprugom Bogoljubom Vidakovićem u svibnju 2017. godine dobila sina Kostu Martina.

Inače, pjevačica već godinama živi u Beogradu u koji ju je odvela ljubav, a tada se i povukla iz javnog života drastično promijenivši imidž.

Martina i Bogoljub u tajnosti su se vjenčali u ljeto 2016. godine, a sinčić je došao kao najljepši poklon za 1. godišnjicu braka. U vezi su prethodno bili 2 godine, a vjenčanje u krugu najbližih ljudi održano je u Istri.

Da je trudna po drugi put, Martina je otkrila tek početkom kolovoza fotografijom trbuščića.

Čestitamo! 

Njezina je polusestra možda slavnija, ali se ne može pohvaliti ovakvim oblinama koje kipte iz haljine