Martina Tomčić i Davor Bilman tijekom svih ovih sezona Supertalenta stvorili su dojam da i nisu baš u najboljim odnosima, a Miji Kovačić napokon su objasnili je li to istina ili nije.

Galerija


Tijekom svih dosadašnjih sezona showa "Supertalent", pa i aktualne sedme, pričalo se o neprijateljstvu između Martine Tomčić i Davora Bilmana.

Vezani članci Mia Kovačić i Maja Šuput (Foto: Screenshot) Obožavateljica postavila neobično pitanje za Martinu i Janka, a zanimljive odgovore dali su Maja i Davor Davor Bilman, Maja Šuput, Janko Popović Volarić Pogledajte top-izjave omiljenog žirija, ali i neočekivani poljubac koji je sve iznenadio!

Iako nam je potpuno jasno da se žiri ne može baš uvijek slagati, između Davora i Martine češće su frcale iskrice, ali one koje su sugerirale netrpeljivost među njima.

Naša Mia Kovačić u emisiji "Backstage s Miom", koju smo pratili tijekom polufinalnih emisija Supertalenta, odlučila je iz prve ruke provjeriti o čemu se tu doista radi te jesu li njih dvoje doista neprijatelji kako se šuška ili je to samo gluma.

"Najbolje je da to pitate Martinu", bio je vrlo kratak i jasan Bilman kao uvijek, a kako je reagirala po mnogima najstroža članica Supertalenta na Mijino pitanje, saznajte u videu u našoj galeriji.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici.