Marko je prije nekoliko sati na Instagramu iznenadio obožavatelje novom frizurom koja je neke oduševila, a neke razočarala.

Galerija


23-godišnji Marko Kutlić najpoznatiji je kao bivši pjevač benda "Pravila igre", ali i kao miljenik domaćih dama.

Vezani članci Pravila Igre Dan zaljubljenih gorkog okusa: Pjevač grupe Pravila Igre ostavljen pred oltarom! Marko Kutlić (Foto: Instagram) Intimna objava miljenika Hrvatica koji se razveo s 22 godine: "Svatko se bori s demonima"

Ipak, mladi glazbenik izazvao je pažnju medija ekspresnim brakom s bivšom suprugom Marijom, s kojom se vjenčao u studenom 2016. godine, a rastao nakon svega godinu i pol dana. Par je u međuvremenu dobio i dvoje djece, sinove Petra i Pavla.

Krajem ožujka, mladi glazbenik ipak je priznao kako je ponovno sretno zaljubljen i to u kolegicu Antonelu Đinđić s kojom je snimio i duet.

A malo po malo, poslovna se suradnja pretvorila u ljubav koja traje i dalje, na žalost brojnih Hrvatica kojima je Marko postao pravi miljenik.

A Marko je prije nekoliko sati na Instagramu iznenadio obožavatelje novom frizurom koja je neke oduševila, a neke razočarala, no to je najmanje bitno jer je imala plemenit cilj.

"Godišnje u Hrvatskoj oboli između 150 i 180 djece od malignih bolesti. Ja znam da ne mogu vratiti ili kupiti nečije zdravlje, ali suosjećam sa svima. Ne žalim vas, suosjećam i želim podijeliti s vama vašu patnju. Svoju kosu, svoj ukras dajem vama na dar. Moj obrijana glava poklon je mojoj dragoj prijateljici i svim ostalima koji su pogođeni teškim bolestima. U mojim ste molitvama! Volim vas sve", napisao je Marko pored nekoliko podijeljenih fotografija.

Bili su zgodni, uspješni i ludo zaljubljeni, a onda je sve uništila njezina ovisnost