Bez fotošopa!

Izdanje u kakvom ga ne viđamo često: Marko Grubnić prošetao gradom u društvu prijatelja

Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko Grubnić (Foto: Instagram) Galerija

Marko Grubnić prošetao je zagrebačkim ulicama u opuštenom izdanju dok mu je društvo pravio prijatelj Momčilo Gurović.

Instagram profil našeg proslavljenog modnog stilista Marko Grubnića, kojeg smo gledali i u showu "Ples sa zvijezdama" Nove TV, obiluje njegovim u fotošopu obrađenim fotografijama i provučenima kroz nekoliko filtera.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić, Momčilo Gurović Čestitke se nižu Veliko slavlje kod Marka Grubnića! Priredio je raskošnu feštu uz bazen i nazdravio skupim pjenušcem: "Volim te puno, ti si vrlo poseban dečko"

Prava je rijetkost vidjeti Marka u njegovu opuštenom izdanju, no fotografi su ga uspjeli snimiti u šetnjim zagrebačkim ulicama, i to dok je šetao u društvu prijatelja Momčila Gurovića.

Momci su za tu priliku odabrali ležerne ali trendi modne kombinacije, Marko se odlučio za sportske tajice, kratke hlače, kariranu košulju i sportske tenisice, dok je Momčilo odjenuo crnu sportsku trenirku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Inače, Marko se ove jeseni prisjetio i pokazao kako je izgledao prije 15 godina na fotografiji na kojoj pozira s najboljom prijateljicom Majom Šuput i njezinom kolegicom Jelenom Rozgom.

"Jeste li znali da Maja i ja radimo i družimo se već punih 15 godina? Punih 15 godina svaki dan radim i družim se s Majom Šuput. Lijep staž, ha?", napisao je tada uz objavu i iznenadio svoje pratitelje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene