Kakva ekipica

Grubnić objavio 15 godina staru fotku sa Šuput i Rozgom, jedino Jelena danas izgleda identično

Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Nije tajna kako su Maja Šuput i Marko Grubnić dugogodišnji bliski prijatelji.

Marko Grubnić nije samo stilist pjevačice Maje Šuput.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Nije tajna kako ovaj duo veže dugo i iskreno prijateljstvo već dugi niz godina, a Marko je na Instagramu otkrio koliko točno.

Naime, Marko je tamo podijelio fotografije od prije 15 godina na kojima on ima plavu, a Maja kratku smeđu kosu i na kojima smo ih jedva prepoznali.

"Jeste li znali da Maja i ja radimo i družimo se već punih 15 godina? Punih 15 godina svaki dan radim i družim se s Majom Šuput. Lijep staž, ha?", napisao je Marko pored fotografija na kojima na jednoj poziraju i s pjevačicom Jelenom Rozgom.

Jelena je te 2004. godine nosila nešto tamniju kosu, no njezin se izgled do dan danas nije previše promijenio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Marko je nedavno bio i na proslavi Majinog 40. rođendana, a pored fotografije s pjevačicom i njezinim suprugom Nenadom Tatarinovim poručio je kako su oni "obitelj", a ne samo prijatelji.

Grubnić je Maji čak radio i vjenčanicu, a ona je bila njegova najveća podrška tijekom njegovog nastupa u "Plesu sa zvijezdama", a jednom mu se prilikom čak pridružila na pozornici.

Također, Marko je bio i na njezinoj ludoj djevojačkoj zabavi u Beogradu, a i u novoj sezoni showa "Supertalent" koja počinje ovu nedjelju, 29. rujna, upravo će Marko biti zaslužan za Majine nikad hrabrije i otkačenije kreacije.

Čini se kako ovaj duo baš ništa ne može razdvojiti!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) +7 Miley Cyrus, Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Celebrity Nakon razvoda i prekida vruće avanture mršava je i ispijena, no tvrdi kako je odlično  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene