Uhvaćen na djelu

Pozer nad pozerima: Marko Grubnić pokazao kako izgleda "spontano" naslikavanje za Instagram

Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Maja Šuput (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko Grubnić (Foto: Instagram) Galerija

Marko Grubnić poznat je po svojoj ljubavi prema selfijima, a sada je otkriveno i kako dolazi do savršeno "spontanih" fotki koje uvijek završe na Instagramu.

Modni Mačak, Marko Grubnić, jedan je od najpoznatijih hrvatskih stilista koji svakodnevno svoje fanove oduševljava brojnim selfijima koje dorađuje fotošopom i mnogim filterima ne bi li postigao estetiku savršenstva koja mu je toliko draga. 

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

Sada je pak Marko "uhvaćen" u naslikavanju po centru Zagreba po kojem je šetao uz pratnju fotografkinje koja je slikala svaki njegov korak. Dotjeran i odjeven u dizajnerske komade, Marko je u opuštenom, sportskom izdanju šetao ulicama i fotkao se, a zatim je i sam provjeravao kako su fotografije ispale. 

36-godišnji stilist pozirao je u nekoliko poza, a čini se da je cijelo vrijeme želio da sve izgleda što prirodnije i spontanije. Ipak je jednom Modnom Mačku upravo profesionalno snimanje na ulici prirodno okruženje. Naravno, jednu od snimljenih fotki odmah je objavio i na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Colors... 🎨

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)


SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene