Marko Grubnić otisnuo se na Jadransku obalu na godišnji odmor.

Galerija


37-godišnji stilist trenutno se nalazi na zasluženom odmoru.

Vezani članci Marko Grubnić Marko Grubnić otkrio nam je koja je zadnja poruka koju je poslao i kome: "Vidite kako sam ja iskren" Marko Grubnić Grubnić priznao koji mu je najgori trač koji je čuo o sebi: "To je ljudima valjda jako zanimljivo"

Nakon brojnih modnih poslova, ali i fantastičnih nastupa u showu "Ples sa zvijedama", najpoznatiji domaći stilist Marko Grubnić uputio se na godišnji odmor.

To smo saznali na njegovom Instagram profilu na kojem je itekako aktivan. Naime, Marko se svojih gotovo 52 tisuće obožavatelja zadnje javio golišavom fotografijom s Malog Lošinja s pitanjem "možete li vidjeti crte od tamnjenja?".

Iako se dotad Marko hvalio osebujnim modnim kombinacijama po kojima je poznat, novom frizurom te uživanjem u hrani i piću, fotografijom s plaže pohvalio se i nikad isklesanijim trbuhom.

Stilist je poznat kao veliki ljubitelj teretane koja mu je u potpunosti transformirala izgled, no mnogi su primijetili kako nikada nije imao čvršće mišiće.

Tome su svakako pridonijeli i svakodnevni plesni treninzi s partnericom Elom Vuković kojima se pripremao za plesni spektakl Nove TV koji su znali trajati i po nekoliko sati.

Obožavatelji su mu ispod fotografije poručili kako crte od tamnjenja nisu niti uočili pored svega što im je servirano na fotografiji.

Svaka čast na volji i trudu!