Marko Grubnić podijelio je fotografije i video te otkrio pratiteljima gdje je otputovao avionom.

Galerija


Marko Grubnić se pohvalio pratiteljima na Instagramu gdje se zaputio privatnim avionom. 

Vezani članci Marko Grubnić Skupocjene torbice, odijela, perfemi, ludi šeširi, koje su to modne opsesije domaćih zvijezda? Marko Grubnić Uređenje luksuznog doma, privatni zrakoplovi, skupocjene torbice: Marko Grubnić otkriva detalje svog raskošnog života!

"Odlazak u šoping... Milano, dolazim", napisao je stilist. Grubnić je podijelio fotografije i video ispred privatnog aviona, a i u njemu te otkrio da je uživao u hrani tijekom leta. 

Stilist je otputovao u društvu Momčila Gurovića i priznao je na Instagram storyju da ga je put umorio. Usto je pozirao s pilotom koji je to podijelio na svom profilu. 

"Spremni za polijetanje", napisao je. 

"Uživajte", "Uživanje u životu", "Prezgodan", komentirali su pratitelji Markovu objavu. Jednoj njegovoj obožavateljici su zapele za oko Grubnićeve tenisice. 

"S obzirom da još nisam torbu dobila, dolaze u obzir i tenisice koje imaš", poručila mu je i on je lajkao komentar. 

Nijedna žena nije javno prevarena više puta od nje, ali ona suprugu nogometašu oprašta svaku aferu: "Vjerojatno neki misle da sam glupa"

Prvo su fotografu u Dubrovniku pokazale srednji prst, a ove ljepotice onda su se opustile u izdanjima u kakvima ih viđamo i na svjetskim pistama!