Neki si to priželjkuju

Grubnić objavio neviđene fotke zaruka pa izazvao divljenje: "Ma daj, brutalno dižete ljestvicu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić objavio je na Instagramu fotografije svojih zaruka u jednom zagrebačkom restoranu, na koje je malo tko ostao ravnodušan.

Nakon što je objavio vijest o zarukama i pohvalio se zaručničkim prstenom na društvenim mrežama, Marko Grubnić je na Instagramu objavio nove fotografije njihove posebne večeri.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

"Život je putovanje, a ljubav je ono što to putovanje čini vrijednim. 6. 6. 2020. bajka", napisao je Marko uz fotografije koje je objavio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Te su fotografije njegove pratitelje ostavile bez daha jer malo je reći da je prosidba protekla u romantičnoj atmosferi u jednom zagrebačkom restoranu. Posvuda su bile crvene ruže i latice i svijeće koje su pridonijele posebnom ugođaju.

Pratitelji su mu u komentarima uputili čestitke i izrazili divljenje viđenim.

"Wow", "Ma daj, brutalno dižete ljestvicu", "Prelijepo stvarno, čestitam od srca", "Sve vam cvitalo", "Izgleda savršeno, a u odličan izbor uopće ne sumnjam", "Neka vam je sa srećom", "Nakon svega zaslužujete sreću najveću. Živio!", "Predivne zaruke. San svakoga da ga se ovako zaprosi. Puno sreće, pažnje i ljubavi vam želim", neki su od lijepih komentara koje je Marko dobio.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene