Njegovo bogatstvo

Grubnić otvorio dušu pa javno uputio emotivnu čestitku: "S tobom do kraja svijeta..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić na Instagramu je posvetio emotivnu čestitku za rođendan Momčilu Guroviću.

Naš najpoznatiji stilist Marko Grubnić na Instagramu je objavio emotivnu čestitku za rođendan Momčilu Guroviću.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić - 2 Od poznatog dizajnera Marko Grubnić pohvalio se torbicom od čije će vam se cifre zavrtjeti u glavi: ''Besprijekoran kao i uvijek''

"Sreća i najveće bogatstvo je pronaći osobu koja život čini posebnim i sretnim, osobu koja živi ljubav u svim njezinim oblicima, osobu iskrenog srca, čiste duše, vedrog i zabavnog duha... Ja sam to bogatstvo pronašao u tebi i beskrajno sam zahvalan što te imam u svom životu. Ovih dana cijenim još i više nego ikada prije što si dio mog života", napisao je Grubnić te dodao:

"Cijenim svaku minutu s tobom, jer znam da imam pravog i iskrenog prijatelja kakvog bi svatko poželio imati, prijatelja s kojim se smijem od jutra do mraka, s kojim čak i dnevna rutina, sitnice, zapravo nisu sitnice već najljepša i najveća stvar na svijetu... SRETAN ROĐENDAN, dragi Momčilo. Želim ti da budeš toliko sretan u životu, toliko da ne znaš živiš li ili sanjaš... I želim da zauvijek zadržiš taj svoj dječji osmijeh i vedar duh jer baš, baš ti dobro stoje... S tobom do kraja svijeta", istaknuo je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sreća i najveće bogatstvo je pronaći osobu koja život čini posebnim i sretnim, osobu koja živi ljubav u svim njezinim oblicima, osobu iskrenog srca, čiste duše, vedrog i zabavnog duha... Ja sam to bogatstvo pronašao u tebi @mr.gurovic , i beskrajno sam zahvalan što te imam u svom životu. Ovih dana cijenim još i više nego ikada prije što si dio mog života. Cijenim svaku minutu s tobom, jer znam da imam pravog i iskrenog prijatelja kakvog bi svatko poželio imati, prijatelja s kojim se smijem od jutra do mraka, s kojim čak i dnevna rutina, sitnice, zapravo nisu sitnice već najljepša i najveća stvar na svijetu... SRETAN ROĐENDAN dragi @mr.gurovic Želim ti da budeš toliko sretan u životu, toliko da ne znaš da li živis ili sanjaš... I želim da zauvijek zadržiš taj svoj dječiji osmijeh i vedar duh, jer baš, baš ti dobro stoje... 😉 S tobom do kraja svijeta... 🎂🥂🎉✨

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Grubnić se prije nekoliko dana prisjetio i putovanja na koja obožava ići, a nedostaju mu u vrijeme pandemije koronavirusa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene