Marko Grubnić iznenadio je obožavatelje fotografijom na Instagram pričama na kojoj ima dugu kosu.

Galerija


36-godišnji stilist nekada je nosio dugu kosu, no to je stil koji je ostavio u dalekoj prošlosti.

Vezani članci Maja Šuput i Marko Grubnić Grubnić objavio zaboravljenu snimku razuzdane djevojačke Maje Šuput, njezin komentar sve je rekao o tom vikendu za pamćenje! Marko Grubnić Zaplesao na stolu: Grubnić objavio nikad viđene fotografije s ludog vjenčanja Maje Šuput

Radi se o Marku Grubniću koji je itekako iznenadio obožavatelje fotografijom na Instagram pričama na kojoj ima dugu kosu i šiške.

Tisuće obožavatelja odmah se pitalo je li to novi look ili se radi o privremenoj promjeni za sutrašnju emisiju showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj se Marko natječe sa svojom partnericom Elom Vuković.

Naime, Marko je poznat po tome što iz emisije u emisiju priredi pravi show, a posebno je to učinio u četvrtoj po redu kada je s njim na podij izašla i njegova najbolja prijateljica Maja Šuput.

Preciznije, Maja je otpjevala svoj hit "Lopove" iz divovske torte koja je tom prilikom postavljena na pozornicu, dok su Marko i Ela mnogobrojnoj publici pokazivali plesne korake koje su taj tjedan marljivo uvježbavali.

A čini se kako nas još jedan spektakl u režiji Marka Grubnića očekuje i sutra, 21. travnja s početkom u 20.15 sati samo na Novoj TV.

Jedva čekamo! 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežamaFacebook, Instagram, YouTube.

Ovaj domaći par zajedno je 19 godina, a upoznali su se u kafiću u kojem je ona radila kao hostesa