osmijesi sve govore!

Grubnić otkrio kamo su on i Momčilo pobjegli na odmor, fanovi se raznježili zbog jednog detalja: "Slatka obitelj"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Grubnić i Momčilo Gurović otišli su na kratki odmor, a s njima su bili i ljubimci, koji su mnogim pratiteljima izmamili osmijeh na lice.

Naš modni stilist Marko Grubnić je na Instagramu otkrio kamo je pobjegao na nekoliko dana, a na fotografijama je pozirao s Momčilom Gurovićem. Fotografije su nastale u Beču, kamo su Marko i Momčilo otišli na kratki odmor, a sudeći po osmijesima, sjajno su se zabavili.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić, Momčilo Gurović Čestitke se nižu Veliko slavlje kod Marka Grubnića! Priredio je raskošnu feštu uz bazen i nazdravio skupim pjenušcem: "Volim te puno, ti si vrlo poseban dečko"

"Samo četiri sanjara žive život", napisao je Grubnić u opisu referirajući se na njega, Momčila i njihove psiće s kojima su pozirali. "Ma daj super ste", "Slatka obitelj", "Preslatki", "Stajling svaki put top", "Baš ste kul, a ove malene slatke bebice ljepotani još slađi", samo su neki od komentara koje je dobio na fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Podsjetimo, Marko se zaručio još 2020. godine, a jedna od najromantičnijih prosidbi pala je u zagrebačkom restoranu, koji je bio posebno uređen samo za tu prigodu.

"Život je putovanje, a ljubav je ono što to putovanje čini vrijednim. 6. lipnja 2020., bajka", napisao je onda uz hešteg "zaruke".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene