Odlična izvedba!

Dašak Kube donijeli su nam Marko i Ela: Ovako je izgledala strastvena rumba za koju je žiri imao samo pohvale!

Marko Grubnić i Ela Vuković u Plesu sa zvijezdama (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Marko Grubnić i Ela Vuković u Plesu sa zvijezdama (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Ples sa zvijezdama 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić i Ela Vuković u Plesu sa zvijezdama (Foto: Ples sa zvijezdama) - 1 Marko Grubnić i Ela Vuković u Plesu sa zvijezdama (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Marko Grubnić i Ela Vuković u Plesu sa zvijezdama (Foto: Ples sa zvijezdama) - 6 Marko Grubnić i Ela Vuković u Plesu sa zvijezdama (Foto: Ples sa zvijezdama) - 5 Marko Grubnić i Ela Vuković u Plesu sa zvijezdama (Foto: Ples sa zvijezdama) - 4 +0 Marko Grubnić i Ela Vuković u Plesu sa zvijezdama (Foto: Ples sa zvijezdama) - 3 Galerija

Marko Grubnić i Ela Vuković u petoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su rumbu.

Dašak s Kube na pozornicu showa ''Ples sa zvijezdama'' donijeli su Marko Grubnić i Ela Vuković sa strastvenom rumbom.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Posebno emotivan Grubnić se oglasio nakon valcera koji je plesao za bivšu ljubav: "Znam da djelujem snažno, ali ranili su me"

"Imao si deifinitivno osmice na bokovima, pašu ti jako latino američki plesovi. Vrlo si siguran kao partner i imaš dobar odnos prema Eli", zaključila je Almira.

Nicolas je pohvalio Markovu odjevnu kombinaciju no uočio je nekoliko manjih tehničkih pogrešaka. Bez obzira na to zaključio je da je generalna slika bila odlična.

"Vrlo kratko i jasno. Bilo je strastveno, Ela je iz Marka izvukla kubansku koncentraciju", zaključio je Dinko, a nastup se svidio i Tamari koja ih je pohvalila.

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene