Prepoznajete li ga?

Vjerovali ili ne, iza ovog širokog osmijeha i raskošnih, tamnih kovrča krije se glumac iz naše hit-serije

Marko Braić Marko Braić Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić Marko Braić Marko Braić TLZP: Marko Braić kao Maja Šuput +0 Marko Braić Galerija

U prvoj emisji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Marko Braić pretvorio se u Maju Šuput, dok ćemo ga ove nedjelej gledati u ulozi Camile Cabello.

Iako je Marko Braić priznao da mu je bilo pomalo teško kad je saznao da će se u prvoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' pretvoriti u Maju Šuput jer je ona voditeljica emisije, na kraju je sve odradio i više nego odlično i priredio pravi show.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea Sve je ljepša! Je li ovo Mineino najglamuroznije izdanje dosad? Decentno je otkrila i malo gole kože!

A ako je suditi prema fotografijama koje najavljuju drugu epizodu, čeka nas još jedna njegova urnebesna transformacija. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me being @camila_cabello 😅#señorita @tlzphr @novatv_ #tvshow #actor #acting #actorslife #me #actorsaccess #backstage #casting #lacasting #castingcall #losangelesactor #actorla #photooftheday #instagood #actingaudition #reel #actorsreel #actingagency #agency #agent #lacasting #hollywood #hollywoodstudios #hollywoodactors #filmmaking #cinema #photography #actingislife

A post shared by Marko Braich (@marko_braic) on

Naime, Marka ćemo ovog puta opet gledati u ulozi žene, a pretvorit će se u Camilu Cabello i u duetu s Nives Celzijus, koja će imati priliku prisjetiti se kako je to proći proces transformacije, izvesti pjesmu ''Senorita''. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene