Bit će svega!

Nova doza zabave: Nevjerojatne transformacije čekaju nas i u drugoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato"!

Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić Tvoje lice zvuči poznato Tvoje lice zvuči poznato +0 Lana Klingor Mihić Galerija

Pripreme za drugu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato" su u punom jeku kako bi u nedjelju bilo spremno za novu dozu transformacija.

Uzbudljive transformacije i veliki glazbeni hitovi gledatelje očekuju ove nedjelje, a nova emisija donosi čak dva dueta. Duplu transformaciju dobila je ovaj put Lana Klingor Mihić koja će na pozornicu stati kao Luis Fonsi, a na velikom ekranu vidjet ćemo Lanu transformiranu u Demi Lovato, pa će ona tako zapravo sama sa sobom izvesti njihovu hit pjesmu ''Échame La Culpa''.

Pogledaj i ovo In Magazin: Antonija Šola - 2 u tijelu latino dive Evo kako se Antonija Šola uvjerila da nije nimalo lako biti J.Lo: ''Sljedeća dva dana imala sam upalu vratnih mišića i svega''

Drugi duet koji ćemo vidjeti bit će jedinstvene prirode jer će u njemu sudjelovati i članica žirija. Naime, Nives Celzijus imat će priliku prisjetiti se kako je to proći proces transformacije te nastupiti kao Shawn Mendes, dok će u suprotan spol biti pretvoren i Marko Braić te nastupiti kao Camila Cabello.

Mario Valentić opet stati u ulogu ženskog izvođača i to Doris Dragović. Nakon Abbe, Marina Orsag dobila je zadatak ''skinuti'' Cher. ''Na probama mi je sad najbitnije da mislim na slovo O'', otkrila je Marina mali trik koji je dobila na pjevačkoj probi, a hoće li joj pomoći u izvedbi pjesme ''Belive'' saznat ćemo ove nedjelje.

Neda Parmać ulazi u jednu sasvim drugačiji ulogu jer joj je gljiva dodijelila Daddy Yankeeja, a Lu Jakelić nakon duet nastupa na transformatoru je dobila Dr.Alban, a izvest će pjesmu ''Sing Hallelujah''.

Pobjednik prve emisije šeste sezone Fabijan Pavao Medvešek stat će na binu kao Beyonce. Siniša Ružić opet mora sakriti sve muške atribute jer staje na binu showa kao pop kraljica Madonna i to iz filma Evita, te će izvesti pjesmu ''Don't cry for me Argentina''.

Ne propustite drugu emisiju ''Tvoje lice zvuči poznato'' ove nedjelje, a sve o pripremama za show kao i najzabavnije trenutke pratite i na YouToubeu svakog dana u emisijama ''Backstage s Miom''.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Celebrity Stručnjaci analizirali način komunikacije između Meghan i Harryja pa zaključili tko u braku vodi glavnu riječ

Hot! Hot! Sadržaj koji slijedi nije za one slabijeg srca! I Backstage s Miom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene