Marko Braić u kratkom je periodu postao jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj.

Galerija Marko Braić (FOTO: Instagram) Marko Braić (FOTO: Instagram) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) +3 Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr)

Marko Braić osvojio je Hrvatsku, ali i cijelu regiju, svojom ulogom u seriji na ''Na granici''. Žene ga obožavaju, a popularnost mu je tolika da je i nominiran za Novo lice godine za Večernjakovu ružu.

Vezani članci Nada Cvitanović (Foto: Dnevnik.hr) Težak i emotivan dan: Ekipa serije "Na granici" snimila zadnju scenu, no imamo odlične vijesti Marko Braić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Zvijezdi serije "Na granici" Marku Braiću Večernjakova ruža za Novo lice godine!

Nazvali smo Marka i postavili mu nekoliko pitanja vezano za njegovu popularnost među ženama, ali i pitali ga za ego koji često muči osobe s javne scene.

Sigurno dobivaš zanimljive poruke na društvenim mrežama? Je li više od žena ili muškaraca?

Više od mladih žena. Iskreno nadao sam se zanimljivijim i odvažnijim porukama.

Kakve najčešće dobivaš poruke?

Uglavnom se radi o porukama podrške i nema ništa loše u njima. Provuku se tu i poruke mladih žena koje me prose emotikonom zaručničkog prstena. I dječaka koji su nestašni poput Luke pa navijaju za svaku foru kojom Luka zafrkava brata i ćaću.

Daj nam neku najbizarniju!

Slikaj nešto dok snimate.

Odgovaraš li na poruke ili…? Imaš li šablonske odgovore ili se posvetiš odgovoru?

I sam znam slati poruke ljudima čiji rad volim. Mene bi osobno radovao njihov odgovor pa tako i ja odgovorim onima koji meni pišu. Naravno ne uvijek, ali ako nekog mogu razveselit samo jednom riječju zašto ne bih to i uradio.

Imaš nominaciju za Novo lice godine za Večernjakovu ružu. Osim tebe nominirana je i Nadia Cvitanović. Imaš li jaku želju dobiti tu nagradu?

Nadija i ja smo na neki način glumački odrasli zajedno. Studirali smo pa i živjeli zajedno jedno vrijeme tijekom studiranja. To što se sada nalazimo zajedno u istoj kategoriji meni nominaciju čini još posebnijom i slađom. Bilo bi nezahvalno reći da ne bih volio dobiti nagradu, pogotovo kada o njoj odlučuje publika. Veselilo bi me u svakom slučaju.

Jesi li se ti promijenio od kada si popularniji? Priznaj, što se sve promijenilo?

Nisam se nimalo promijenio. Još uvijek pravim iste gluposti, ali zato imam dobre prijatelje koji me osvješćuju porukama tipa “Marko briši taj story, ti si sad ”poznat”“ ili “ne bari te, samo gleda da li te zna iz serije” što me uvijek nekako rastuži. Mijenjati ću se u odnosu na životna iskustva, a ne u odnosu na popularnost. Što ne znači da ono ne mijenja i život.

Kako se nosiš s egom? Stvara li ti ego ponekad problem i kako se boriš s time?

Mislim da ego svima pravi problem, zato i učimo boriti se s njim. Ja se trudim osvijestiti razliku između pozitivnog i negativnog ega. Ego ne mora nositi samo epitet lošeg. Pogotovo ne kod performativnih umjetnika. Kada ga u sebi čujem da vrišti, zgrabim ga za vrat i pošaljem da se igra u pijesku.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju