Žena ga obožavaju

Jedan od najzgodnijih Hrvata otkrio kakve poruke dobiva u inboks: Tko ga je to zaprosio?

Marko Braić (FOTO: Instagram) Marko Braić (FOTO: Instagram) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić (FOTO: Instagram) Marko Braić (FOTO: Instagram) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) +0 Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Galerija

Marko Braić u kratkom je periodu postao jedan od najpoželjnijih neženja u Hrvatskoj.

Marko Braić osvojio je Hrvatsku, ali i cijelu regiju, svojom ulogom u seriji na ''Na granici''. Žene ga obožavaju, a popularnost mu je tolika da je i nominiran za Novo lice godine za Večernjakovu ružu.

Pogledaj i ovo Redakcija informativnog programa Nove TV radilo se punom parom Pogled iza kamera: Dobra atmosfera i puno smijeha u redakciji najgledanijeg izbornog programa!

Nazvali smo Marka i postavili mu nekoliko pitanja vezano za njegovu popularnost među ženama, ali i pitali ga za ego koji često muči osobe s javne scene.

Sigurno dobivaš zanimljive poruke na društvenim mrežama? Je li više od žena ili muškaraca?

Više od mladih žena. Iskreno nadao sam se zanimljivijim i odvažnijim porukama.

Kakve najčešće dobivaš poruke?

Uglavnom se radi o porukama podrške i nema ništa loše u njima. Provuku se tu i poruke mladih žena koje me prose emotikonom zaručničkog prstena. I dječaka koji su nestašni poput Luke pa navijaju za svaku foru kojom Luka zafrkava brata i ćaću.

Daj nam neku najbizarniju!

Slikaj nešto dok snimate.

Odgovaraš li na poruke ili…? Imaš li šablonske odgovore ili se posvetiš odgovoru?

I sam znam slati poruke ljudima čiji rad volim. Mene bi osobno radovao njihov odgovor pa tako i ja odgovorim onima koji meni pišu. Naravno ne uvijek, ali ako nekog mogu razveselit samo jednom riječju zašto ne bih to i uradio.

Imaš nominaciju za Novo lice godine za Večernjakovu ružu. Osim tebe nominirana je i Nadia Cvitanović. Imaš li jaku želju dobiti tu nagradu?

Nadija i ja smo na neki način glumački odrasli zajedno. Studirali smo pa i živjeli zajedno jedno vrijeme tijekom studiranja. To što se sada nalazimo zajedno u istoj kategoriji meni nominaciju čini još posebnijom i slađom. Bilo bi nezahvalno reći da ne bih volio dobiti nagradu, pogotovo kada o njoj odlučuje publika. Veselilo bi me u svakom slučaju.

Jesi li se ti promijenio od kada si popularniji? Priznaj, što se sve promijenilo?

Nisam se nimalo promijenio. Još uvijek pravim iste gluposti, ali zato imam dobre prijatelje koji me osvješćuju porukama tipa “Marko briši taj story, ti si sad ”poznat”“ ili “ne bari te, samo gleda da li te zna iz serije” što me uvijek nekako rastuži. Mijenjati ću se u odnosu na životna iskustva, a ne u odnosu na popularnost. Što ne znači da ono ne mijenja i život.

Kako se nosiš s egom? Stvara li ti ego ponekad problem i kako se boriš s time?

Mislim da ego svima pravi problem, zato i učimo boriti se s njim. Ja se trudim osvijestiti razliku između pozitivnog i negativnog ega. Ego ne mora nositi samo epitet lošeg. Pogotovo ne kod performativnih umjetnika. Kada ga u sebi čujem da vrišti, zgrabim ga za vrat i pošaljem da se igra u pijesku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Braich (@marko_braic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene