Mario Roth poručio je da mu nije teško puno raditi, ali da je važno i u tim trenucima zadržati pozitivu.

Galerija


Pjevač Mario Roth objavio je selfie na Instagramu i istaknuo da mu nije problem puno raditi. 

Vezani članci Tvoje lice zvuči poznato Genijalna ekipa na okupu: Čekaju vas fantastične transformacije, ludilo kreće već sljedeće nedjelje! Mario Roth Našeg pjevača u ovakvom je izdanju nemoguće prepoznati, ova objava sve je dobro nasmijala i zabavila

"Kada puno i naporno radiš i kada doslovno padaš s nogu, osmijeh neka uvijek bude tu. Za svaki slučaj. Možda nekome uljepša jutro, dan ili večer. Što ja znam", napisao je Mario. 

Pjevačev stav i fotografija svidjeli su se njegovim pratiteljima. "Samo pozitiva", "Bez možda", "Tvoj predivan osmijeh", "Znaš ti dobro kakvu moć ima lijep osmijeh", "Meni je svakako uljepšao", "Najdraži osmijeh na svijetu. Tvoj čini čuda. Volimo osmijeh tvoj, jednako kao i glas", "U bilo koje doba dana tvoj osmijeh obara s nogu", "Evo, tvoj osmijeh mi je uljepšao večer", komentirali su. 

Inače, Mario je nedavno pozirao s dugačkom smeđom perikom i sunčanim naočalama, a kako smo inače navikli na njegovo izdanje bez kose, time je sve iznenadio. Nekima se s "novim" imidžem jako svidio, a neki su ipak zaključili kako mu baš duga kosa baš i ne pristaje.

Pjevač nam je tako dao naslutiti da ćemo opet gledati njegove odlične transformacije u showu "Tvoje lice zvuči poznato" u posebnom izdanju, sezoni "All stars"

Upoznali su se na setu serije koju je i hrvatska publika obožavala, a danas su zaljubljeni kao i prvog dana!