Mario Pašalić oženio se svojom dugogodišnjom djevojkom Marijom Grbešom.

Galerija


Hrvatski nogometni reprezentativac Mario Pašalić oženio se svojom dugogodišnjom djevojkom Marijom Grbešom u crkvi na Čiovu, a među uzvanicima su bili Tonći Mujan, Zvonimir Milić, Mihovil Klapan, kao i mnoge poznate face iz svijeta hrvatskog nogometa. Moglo bi se reći da tko se prošlog vikenda nije našao na vjenčanju nogometaša Sergija Ramosa  bio je na Čiovu. 

Vezani članci Pilar Rubio i Sergio Ramos (Foto: Instagram) Radnica otkrila istinu: Nogometno vjenčanje godine nije bilo bajka, već prava noćna mora... Reyes i Noelia (Foto: Instagram) Reyesova udovica objavila video koji će vam slomiti srce, podršku joj pruža i Rakitićeva Raquel

Na vjenčanju je uzvanike zabavljao Marko Škugor, a slavlje je nastavljeno na jedrenjaku Aixaia, gdje je okupljene animirao Jure Brkljača. 

Snimku mladenaca ispred crkve objavio je pjevač Marko Škugor, a ponosni se mladoženja fotkom pohvalio na Instagramu. Među brojnim komentarima i čestitkama obožavatelja mogle su se pronaći i lijepe želje drugih hrvatskih reprezentativaca. 

"Čestitam, živjeli mladenci", poručio mu je Rakitić.

Sergio Ramos u London je stigao s prelijepom zaručnicom koja mu je 2012. promijenila život