Nije mu sjelo

Ramos je na vjenčanje pozvao Beckhama, ali ne i Cristiana Ronalda iz jednog jedinog razloga

Ramos i Ronaldo (Foto: AFP) Ramos i Ronaldo (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ramos i Ronaldo (Foto: AFP) Ramos i Ronaldo (Foto: AFP) Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: AFP) Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: AFP) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: AFP) Ramos i Pique (Foto: AFP) +0 Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Galerija

Prošle subote u Sevilli Sergio Ramos vjenčao se svojom dugogodišnjom partnericom Pilar Rubio.

Ne prestaje se pisati o raskošnom španjolskom vjenčanju nogometaša Sergija Ramosa.

Pogledaj i ovo Proslava rođendana Victorije Beckham - 4 kakav raspašoj! Beckham iznio Victoriju na leđima s proslave njezinog 50. rođendana, fotografije su dokaz da je ovo bila fešta o kojoj će se još dugo pričati!

Prošle subote u Sevilli, 33-godišnji igrač Real Madrida vjenčao se svojom dugogodišnjom partnericom Pilar Rubio, španjolskom TV zvijezdom s kojom ima tri sina.

Par je zajedno od 2012. godine, a kako su sami otkrili, bila je to ljubav na prvi pogled. Ipak, paru se nije žurilo stati pred oltar, sve do jučer kada su izgovorili sudbonosno "da" pred 500-njak uzvanika.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos) on

Ramos je na raskošno vjenčanje pozvao sve suigrače iz Real Madrida te španjolske reprezentaacije, a među uzvanicima su tako bili i domaći nogometaši Luka Modrić sa suprugom Vanjom te Mateo Kovačić sa svojom Izabel, a kao uvijek, oči su bile uprte u dame koje su posebno zablistale.

Ipak, dalo se primijetiti kako na vjenčanju nije bio najpoznatiji nogometaš svijeta, Cristiano Ronaldo, a vjerujemo kako vam neće trebati dugo da zaključite zašto on i njegova djevojka Georgina nisu dobili pozivnicu za "vjenčanje godine", kako su ga nazvali svjetski mediji.

Naime, Ramos i Ronaldo nisu ostali u dobrim odnosima otkako je Portugalac prošloga ljeta odlučio otići u talijanski Juventus, što Ramosu nije najbolje sjelo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Zanimljivo, pozivnicu su dobili Gerard Pique i njegova djevojka Shakira, iako Pique igra za rivalsku Barcelonu, no jučer nisu bili među uzvanicima iz još nepoznatih razloga.

Još zanimljivije jest da je na vjenčanju bio David Beckham sa suprugom Victorijom koji je u Realu bio od 2003. do 2007. godine.

Ipak, za Ronalda nije bilo mjesta, čini se ili su rane samo svježije... 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Modrić, Kovačić (Foto: AFP/Profimedia) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: AFP) +5 Vjenčanje Sergia Ramosa i Pilar Rubio (Foto:AFP) Celebrity Vanja Modrić i Izabel Kovačić zasjenile i slavnu Victoriju Beckham na vjenčanju godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene