Prošle subote u Sevilli Sergio Ramos vjenčao se svojom dugogodišnjom partnericom Pilar Rubio.

Galerija


Ne prestaje se pisati o raskošnom španjolskom vjenčanju nogometaša Sergija Ramosa.

Vezani članci Sergio Ramos i Pilar Rubio Nogometaš četvrti put postao otac, svi komentiraju izgled njegove prelijepe supruge poslije poroda Sergio Ramos i Pilar Rubio (Foto: AFP) Oženio se Sergio Ramos, među uzvanicima Kovačić, Modrić, Beckham

Prošle subote u Sevilli, 33-godišnji igrač Real Madrida vjenčao se svojom dugogodišnjom partnericom Pilar Rubio, španjolskom TV zvijezdom s kojom ima tri sina.

Par je zajedno od 2012. godine, a kako su sami otkrili, bila je to ljubav na prvi pogled. Ipak, paru se nije žurilo stati pred oltar, sve do jučer kada su izgovorili sudbonosno "da" pred 500-njak uzvanika.

Ramos je na raskošno vjenčanje pozvao sve suigrače iz Real Madrida te španjolske reprezentaacije, a među uzvanicima su tako bili i domaći nogometaši Luka Modrić sa suprugom Vanjom te Mateo Kovačić sa svojom Izabel, a kao uvijek, oči su bile uprte u dame koje su posebno zablistale.

Ipak, dalo se primijetiti kako na vjenčanju nije bio najpoznatiji nogometaš svijeta, Cristiano Ronaldo, a vjerujemo kako vam neće trebati dugo da zaključite zašto on i njegova djevojka Georgina nisu dobili pozivnicu za "vjenčanje godine", kako su ga nazvali svjetski mediji.

Naime, Ramos i Ronaldo nisu ostali u dobrim odnosima otkako je Portugalac prošloga ljeta odlučio otići u talijanski Juventus, što Ramosu nije najbolje sjelo.

Zanimljivo, pozivnicu su dobili Gerard Pique i njegova djevojka Shakira, iako Pique igra za rivalsku Barcelonu, no jučer nisu bili među uzvanicima iz još nepoznatih razloga.

Još zanimljivije jest da je na vjenčanju bio David Beckham sa suprugom Victorijom koji je u Realu bio od 2003. do 2007. godine.

Ipak, za Ronalda nije bilo mjesta, čini se ili su rane samo svježije... 

Vanja Modrić i Izabel Kovačić zasjenile i slavnu Victoriju Beckham na vjenčanju godine