Marinela Ella Jantoš nastupila je u jednom zagrebačkom klubu i podsjetila publiku na najveće hitove 90-ih godina.

Galerija


Jedan zagrebački klub bio je mjesto održavanja koncerta "Volim 90-te" na kojem su izvedeni najveći hitovi tog razdoblja. 

Vezani članci Shakira i Gerard Piqué (Foto: Profimedia) Pričali su da je njihovoj ljubavi došao kraj, ali ona ne skida ruke sa svog deset godina mlađeg partnera Avril Lavigne (Foto: Profimedia) Bizarna životna priča punk-pop princeze kojoj se karijera pretvorila u dokazivanje da je stvarno živa!

Na koncertu su nastupile Minea, Ivana Banfić i Marinela Ella Jantoš koje su žarile i palile domaćom glazbenom scenom 90-ih godina, čije hitove i danas rado pjevušimo. No među njima najveću je pažnju plijenila upravo Ella i to zahvaljujući odvažnim stajlingom i kombinacijom koju je odlučila odnijenuti.

Naime, 48-godišnja Ella je na pozornicu izašla u kostimu koji je više otkrivao nego sakrivao i pokazala kako je još uvijek u formi. Svojim najpoznatijim hitom "Iza ponoći" zapalila je publiku i pritom otkrila goli trbuh ali i pozadinu u tangicama. 

Ellu generacije pamte po hitu ''Iza ponoći''. 90-ih je, kaže, radila punom parom, ali malo zaradila. Danas je majka 11-godišnje djevojčice, još uvijek uživa u nastupima, ali kako od njih ne može živjeti, radi i kao njegovateljica u Engleskoj, otkrila je u nedavnom intervjuu za IN Magazin

Kim Kardashian otkrila koje je ime dala sinu, fanovi ostali u čudu i već zbijaju šale