Teške riječi

MARINA: 'U Hrvatskoj me smatraju izdajnikom svog naroda'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ne prođe dan, a da nekada vrlo popularna pjevačica, Marina Perazić ne izjavi nešto o čemu priča cijela regija.

Bivša pjevačica mega popularnog dua 'Denis i Denis' Marina Perazić, trenutno boravi u srpskoh verziji reality showa 'Farma'. Marina gotovo svakodnevno šokira, što svojim izjavama, što svađama i ponašanjem kakvo od nje nismo očekivali.

Pogledaj i ovo Kćeri Marine Perazić dostojne nasljednice Evo kako izgledaju kćeri Marine Perazić, bivšeg seks-simbola Jugoslavije, obje podsjećaju na mamu u mlađim danima!

Sada je kolegama farmerima odlučila ispričati dio svoje teške životne priče. Marina vrlo često naglašava kako joj je život bio težak i kako se svakodnevno i dalje bori za sebe i svoju djecu. Marina je bila u braku sa srpskim glazbenikom Ivanom Fece Firčijem s kojim ima dvoje djece. Marina kaže kako djeca imaju njegovo prezime, a ona je, iako su bili u braku, papirima morala dokazivati da je njihova majka.

Iako joj je sud zabranio da djecu izvodi iz Amerike, kaže kako ih je doslovno otela jer nije mogla preživjeti u Americi. Kaže kako su živjeli teško, ali su preživjeli i zbog toga je ponosna na sebe.

Marina tvrdi kako u Hrvatskoj nije mogla pronaći posao jer je na neki način bila izdajnik svog naroda. Barem ona to tako doživljava.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene