Šokantna svađa

MARINU VRIJEĐALI ZBOG NACIONALNOSTI 'Idi u Rijeku, pa se tako ponašaj'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Marina Perazić našla se u središtu velike svađe. Što je započelo kao mala svađa, završilo je s vrijeđanjem Perazić na nacionalnoj osnovi.

Pjevačica Marina Perazić trenutno sudjeluje u srpskom izdanju reality showa 'Farma'. Nedavno je privlačila pozornost sa svojim bizarnim izjavama, a sada je bila u centru velike svađe. Naime, Marina se naljutila na voditeljicu, ali i jednog natjecatelja nakon što je on sakrio med od nje, te je kazala kako ne želi više biti dio te ekipe. 'Sram me provoditi vrijeme sa seljacima koji ovdje borave.'

Pogledaj i ovo Marina Perazić nasljednice seks-simbola! Ona je nekad bila jedna od najzgodnijih žena na našim prostorima, a evo kako izgledaju njezine kćeri, podsjećaju na nju u mlađim danima!

 

Na njezine riječi oštro je reagirala druga natjecateljica Jelena Golubović, vrijeđajući Perazić na nacionalnoj osnovi. 'Kako te nije sram tako nešto reći? Došla si ovdje jesti naš kruh, a polijevaš vodom našu voditeljicu. Idi u Rijeku, pa se tako tamo ponašaj. Tamo te nisu htjeli zvati u neki reality, pa si došla kod nas se ponašati bahato. Trebaš poštivati našeg poslodavca, a ne da govoriš kako se sramiš što si ovdje. Mi se sramimo što je netko takav iz Hrvatske došao u našu emisiju.'

Osim toga, ista natjecateljica ponovno je vrijeđala pjevačicu, govoreći kako je Marina oduvijek samo bila željna novaca, te je tako i u mladosti prodavala svoje tijelo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene