Ludo zaljubljeni

Jedan od najslađih hrvatskih parova proslavio prvu godišnjicu braka dosad neviđenim snimkama

Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Marin Čilić (FOTO: Instagram) Marin Čilić (FOTO: Instagram) Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) +0 Marin Čilić i Kristina Milković (Foto: Instagram) Galerija

Marin Čilić čestitao je svojoj prelijepoj supruzi Kristini prvu godišnjicu braka snimkama s vjenčanja koje je objavio na Instagramu.

Proslavljeni tenisač slavi prvu godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Čudo iz Međugorja' Ljubav tenisača: 'Veza na daljinu nije nimalo jednostavna'

Marin Čilić čestitao je svojoj prelijepoj supruzi Kristini prvu godišnjicu braka snimkama s vjenčanja koje je objavio na Instagramu.

"Sretna ti godišnjica, lijepo je plesati kroz život s tobom", napisao je zaljubljeni tenisač pored objave te oduševio mnogobrojne obožavatelje koje je snimka oduševila jer je pokazala dosad neviđene trenutke.

"Morat ćemo ponoviti, bar ovaj dio s partyjem", poručila mu je Kristina u komentarima.

Podsjetimo, par se vjenčao 2018. godine na Cavtatu, a slavlje je nastavljeno na dubrovačkoj tvrđavi Revelin. Uzvanike je zabavljao Gibonni, a dva dana nakon intimnog vjenčanja par je krenuo u Istanbul na medeni mjesec, koji se održao u stankama od njegovih mečeva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic) on

Podsjetimo, njihova ljubavna priča započela je 11 godina ranije na Davis cupu u Dubrovniku, gdje je psihologinja i politologinja radila kao hostesa.

Zaruke su pale u srpnju 2017. godine. Iako ga Kristina prati na gotovo svim turnirima te par uvijek vrlo rado pozira fotografima, o svojoj vezi nikada nisu previše javno govorili.

Upravo zato ne čudi što su snimke izazvale opće oduševljenje obožavatelja.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Joseph Baena i Mildred Baena (Foto: Instagram) Joseph Baena (Foto: Instagram) Arnold Schwarzenegger (FOTO: Getty) +4 Joseph Baena (Foto: Instagram) Celebrity Slavni snagator i bivša ljubavnica s kojom ima dijete viđeni na istom mjestu na obilježavanju posebnog dana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene