Marin Čilić čestitao je svojoj prelijepoj supruzi Kristini prvu godišnjicu braka snimkama s vjenčanja koje je objavio na Instagramu.

Galerija


Proslavljeni tenisač slavi prvu godišnjicu braka.

Vezani članci Marin Čilić - 5 Marin Čilić raznježio objavom, proslavio važan dan sa svojom obitelji: "Najbolji plus 1" Marin Čilić Marin Čilić objavio preslatku fotku sa sinom i sve raznježio: "S omiljenom ekipom"

Marin Čilić čestitao je svojoj prelijepoj supruzi Kristini prvu godišnjicu braka snimkama s vjenčanja koje je objavio na Instagramu.

"Sretna ti godišnjica, lijepo je plesati kroz život s tobom", napisao je zaljubljeni tenisač pored objave te oduševio mnogobrojne obožavatelje koje je snimka oduševila jer je pokazala dosad neviđene trenutke.

"Morat ćemo ponoviti, bar ovaj dio s partyjem", poručila mu je Kristina u komentarima.

Podsjetimo, par se vjenčao 2018. godine na Cavtatu, a slavlje je nastavljeno na dubrovačkoj tvrđavi Revelin. Uzvanike je zabavljao Gibonni, a dva dana nakon intimnog vjenčanja par je krenuo u Istanbul na medeni mjesec, koji se održao u stankama od njegovih mečeva.

Podsjetimo, njihova ljubavna priča započela je 11 godina ranije na Davis cupu u Dubrovniku, gdje je psihologinja i politologinja radila kao hostesa.

Zaruke su pale u srpnju 2017. godine. Iako ga Kristina prati na gotovo svim turnirima te par uvijek vrlo rado pozira fotografima, o svojoj vezi nikada nisu previše javno govorili.

Upravo zato ne čudi što su snimke izazvale opće oduševljenje obožavatelja.

Slavni snagator i bivša ljubavnica s kojom ima dijete viđeni na istom mjestu na obilježavanju posebnog dana