Sretno mladenci

Oženio se Marin Čilić: Pogledajte kako su on i supruga Kristina blistali

Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) +0 Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Galerija

Marin Čilić i Kristina Milković izgovorili su sudbonosno DA.

Marin Čilić danas je oženio Kristinu Milković. Naš najbolji tenisač i lijepa Dubrovčanka odlučili su se vjenčati upravo u njezinom gradu.

Pogledaj i ovo Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) pristižu čestitke Marin Čilić i lijepa supruga Kristina na novoj zajedničkoj fotki blistaju od sreće, a jasno je i zašto

Par je dugo tajio da je vjenčanje danas, no informacija je ipak procurila i mediji su saznali za ovaj trenutak.

Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Marin je, prema hercegovačkim običajima, po mladu otišao u njezinu rodnu kuću. Par je bio osam godina u sretnoj vezi i uvijek su se držali podalje od medija.

Na vjenčanju su angažirani i zaštitari kako bi sve prošlo bez problema.

Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL)


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene