Marijana Mikulić podijelila je s pratiteljima na Instagramu ružne poruke koje je dobila nakon objave o sinu Jakovu, a koje joj je uputila jedna od pratiteljica.

Galerija


Naša glumica Marijana Mikulić odlučila je na svom Instagramu progovoriti o stanju svog 2,5-godišnjeg sina Jakova koji odbija komunicirati i uspostaviti bilo kakvu interakciju s ljudima te se ne odaziva na svoje ime.

Vezani članci In Magazin: Marijana Mikulić - 4 Marijana Mikulić iskreno o razvojnim teškoćama svojih sinova: "Od etiketiranja u vrtiću, u školi, nenamjerno ni od koga, ali prošlo je vremena dok sam se snašla'' Vili Beroš Ministar zdravstva komentirao problem o kojemu je progovorila glumica Marijana Mikulić: ''Učinit ću sve da zaživi plan o ranoj intervenciji''

Sve je to opisala u opširnoj priči na Instagramu i objasnila kako smatra da mu hrvatsko zdravstvo u ovom trenutku ne može pomoći jer se na liječničke preglede čeka i po pola do čak godine dana te dodala kako se ne želi gurati preko reda i zauzimati termine djeci s ozbiljnijim poteškoćama.

Marijana je nakon toga dobila brojne savjete, preporuke i poruke podrške na kojima je zahvalila putem društvenih mreža, no otkrila je kako je dobila i poruke koje nisu bile napisane u prijateljskom tonu i podijelila ih s drugima da vide.

"Je l' te nije sram da zdravo dijete i na račun djece stavljaš sebe u novine. Terapiju ne čekaš godinu i pol. Čemu takve nebuloze, neka djeca su stvarno bolesna. I moji i mnogi išli su logopedu. Nisi ni prva ni zadnja, za ovo sve se zna kakav je problem u zdravstvu. Ima puno bolesnije djece koja čekaju. Tako da sam strpljivo dočekala svoj termin", napisala joj je jedna pratiteljica, a Marijana objavila na svom Instagram storyju i poručila joj da bi trebala pročitati njezinu objavu u cijelosti pa ju onda napadati, ali je kasnije to ipak uklonila.

Jennifer Aniston oglasila se nakon vijesti da će postati majka, ono što je poručila mnoge je ipak razočaralo

Lucija Lugomer javno iskritizirala Natašu Janjić jer joj se nije svidio odgovor glumice na jedno pitanje njezinog pratitelja