Osvrnula se Marija Šerifović na parametre ocjenjivanja kandidata u jednom glazbenom showu čija je članica žirija. Imala je brutalnu izjavu o kriterijima.


Pobjednica Eurosonga 2007. godine, sjajna Marija Šerifović, jedna je od najcjenjenijih izvođačica u regiji. Impresivna vokalna sposobnost jedino je čime se Marija bori na sceni. Stoga joj posebno ide na živce isticanje izgleda pjevačica. Naime, Šerifović sjedi u žiriju showa "Zvezde Granda" u kojem se traži nova glazbena zvijezda.

Vezani članci Marija Šerifović Velika regionalna zvijezda otkrila nam je što misli o Karleuši i koga od naših glazbenika najviše sluša Severina (Foto: Instagram) Nikad joj nije odgovorila na uvrede: Severini nude 100 tisuća eura za okršaj s Karleušom?

Iako se s njom ne slažu svi članovi žirija, Šerifović smatra da jedini parametar ocjenjivanja kandidata treba biti njihova vokalna sposobnost, kao i da je fizički izgled u svemu tome nebitan, prenosi Alo. Stoga joj je u emisiji koja će se emitirati sutra bijesno poručila kolegama, ali i svima koji gledaju: "Ako ćemo se voditi teorijom tko je lijep, a tko zna pjevati, tko je ružan, a ne zna pjevati, onda se naša estrada svega na prostituke koje lijepo izgledaju, a ne znaju pjevati! Fuj!" rekla je Šerifović.