"Lijepo izgledaju, a ne znaju pjevati"

Ljuta pobjednica Eurosonga! Šerifović: "Ako ćemo tako, ona se naša estrada svela na prostitutke"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osvrnula se Marija Šerifović na parametre ocjenjivanja kandidata u jednom glazbenom showu čija je članica žirija. Imala je brutalnu izjavu o kriterijima.

Pobjednica Eurosonga 2007. godine, sjajna Marija Šerifović, jedna je od najcjenjenijih izvođačica u regiji. Impresivna vokalna sposobnost jedino je čime se Marija bori na sceni. Stoga joj posebno ide na živce isticanje izgleda pjevačica. Naime, Šerifović sjedi u žiriju showa "Zvezde Granda" u kojem se traži nova glazbena zvijezda.

Pogledaj i ovo Marija Šerifović - 3 ''jeste li spremni?'' Marija Šerifović stigla u Zagreb uoči spektakla koji je pripremila: ''Obzirom da je ovo moj prvi koncert u ovoj Areni...''

Iako se s njom ne slažu svi članovi žirija, Šerifović smatra da jedini parametar ocjenjivanja kandidata treba biti njihova vokalna sposobnost, kao i da je fizički izgled u svemu tome nebitan, prenosi Alo. Stoga joj je u emisiji koja će se emitirati sutra bijesno poručila kolegama, ali i svima koji gledaju: "Ako ćemo se voditi teorijom tko je lijep, a tko zna pjevati, tko je ružan, a ne zna pjevati, onda se naša estrada svega na prostituke koje lijepo izgledaju, a ne znaju pjevati! Fuj!" rekla je Šerifović.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene