Marija Šerifović odlučila je pružiti ruku pomirenja ocu Rajku s kojim godinama nije bila u dobrim odnosima.

Galerija


Jedna od najpopularnijih pjevačica u susjedstvu, Marija Šerifović, godinama nije bila u dobrim odnosima s ocem Rajkom. Poznati harmonikaš po Mariji je nerijetko i javno opleo, a bez obzira na sve uvrede koje joj je uputio putem medija pjevačica je svom ocu sve oprostila. Svoje veliko srce pokazala je kada joj je otac zamalo ostao na ulici nakon što ga je bivša supruga i Marijina majka Verica izbacila iz kuće.

Vezani članci Marija Šerifović (FOTO: Instagram) Ne, ovo nije dijete Elle Dvornik! Nevjerojatna sličnost poznate pjevačice i kćeri naše blogerice Marija Šerifović (Foto: Instagram) Teške riječi nakon ispada: Eurovizijska pobjednica obrušila se na poznatog borca

"Saznao sam da moja kći nije imala veze sa tim događajem, ona nije bila umiješana u to kada me je moja bivša žena izbacila iz obiteljskog doma. Sjeli smo na piće i sve mi je objasnila. Viđamo se povremeno", otkrio je Marijin otac i dodao kako mu upravo kći pomaže financijski kako bi imao donekle dostojan život.

Marija Šerifović (FOTO: Instagram)
Marija Šerifović (Foto: Instagram)

"Pomaže mi da preživim, plaća mi stan. Spasila me da ne promrznem tijekom zime, da mi nije iznajmila stan ostao bih na ulici. Uzdržava me, to će trajati tako sve dok ne očistimo papire oko te kuće. Ali što se mene tiče, sve je pod kontrolom. Ne treba mi puno za život. Plaća mi stan i daje mi neki novac da imam za svakodnevne potrebe", otkrio je Rajko za Kurir.

Svađa između pjevačica i njezinog oca kulminirala je u svibnju prošle godine kada ju je on javno prozvao. Tvrdio je da Mariju zanima samo novac, na što je ona tek kratko prokomentirala da "roditelje ne možemo birati". Unatoč svemu pokazala je veliko srce i spasila čovjeka koji je, kakav god bio, ipak njezin otac.