Izgubila kontrolu

Procurili detalji i pravi razlog kaosa Marije Šerifović nasred Beograda? "Sve je bilo u redu do tog trenutka"

Marija Šerifović Marija Šerifović Antonio Ahel/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović - 5 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (FOTO: Instagram) Marija Šerifović (Foto: Instagram) Marija Šerifović (FOTO: Instagram) Marija Šerifović (FOTO: Instagram) +2 Marija Šerifović (Foto: Instagram) Galerija

Marija Šerifović izazvala je incident u Beogradu zbog, kako navode srpski mediji, nevjere svoje partnerice, a sada su otkriveni novi detalji.

Nakon što se u medijima i na internetu pojavila snimka na kojoj srpska pjevačica Marija Šerifović nasred ulice u Beogradu urla i psuje, nastala je prava pomutnja i krenula su nagađanja o tome što se dogodilo.

Pogledaj i ovo Marija Šerifović - 3 ''jeste li spremni?'' Marija Šerifović stigla u Zagreb uoči spektakla koji je pripremila: ''Obzirom da je ovo moj prvi koncert u ovoj Areni...''

Nakon što je video postao viralan i završio u brojnim regionalnim medijima, o svemu se oglasila i Marija.

"Iako se to nikoga ne tiče, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedini kome se trebam ispričati je moj automobil i svi koje sam možda probudila", izjavila je pjevačica za Kurir, no sada su isplivali i novi detalji od njoj bliskog izvora.

"Do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore. Marija je bila s prijateljicom i partnericom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerica priznala prevaru. Tada je Šerifović poludjela. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila prometnu nesreću i počela je histerizirati", otkrio je anonimni izvor za Kurir.

Dodao je i kako su prije incidenta Marija, njezina partnerica i prijateljice bile u noćnom izlasku.

"Super su se provele. Bile su vesele, ništa nije ukazivalo da će se ovako završiti. Međutim, razgovor koji je počeo u autu doveo je do ozbiljnog problema između njih dvije. Pjevačica je doživjela napad, zakočila, izletjela iz vozila, a sve ostalo se vidi na snimci", ispričao je izvor.

Incident se dogodio u noći s 8. na 9. kolovoza, a Marija je nakon toga održala koncert u Zrenjaninu na kojem su svi primijetili da ima zavoj na ruci. Isprva je tvrdila kako se ozlijedila dok je pomagala majci, no prema pisanju Kurira do ozljede je došlo u spornoj noći.

Marija je inače jedna od najpopularnijih srpskih pjevačica, a 2007. godine donijela je Srbiji pobjedu na Euroviziji s pjesmom "Molitva".

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maneskin - 2 Maneskin - 5 Maneskin - 6 Maneskin - 8 +7 Maneskin - 7 Celebrity Talijan koji je zaludio žene priredio golišavi spektakl s kolegicom, kad je okrenuo leđa publici, imalo se što vidjeti!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković +15 Andrej Plenković Zanimljivosti Premijera Plenkovića rijetko vidimo u ovako opuštenom izdanju, a pojavio se u najslađem društvu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene