Napokon progovorila

Marija Šerifović otkrila detalje svog ljubavnog života: ''Više me ništa što pročitam o sebi ne nervira''

Marija Šerifović Marija Šerifović Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović Matija Cvek i Marija Šerifović Matija Cvek i Marija Šerifović +0 Marija Šerifović Galerija

Marija Šerifović otkrila je zašto partnere nije pokazivala u javnosti, ali i najavila novi album na kojem vrijedno radi.

Regionalna pjevačica Marija Šerifović svoj privatni život drži uvijek podalje od javnosti, a pogotovo kada je riječ o njezinom ljubavnom životu.

Pogledaj i ovo Koncert Marije Šerifović u zagerebačkoj Areni "među top tri vokala" Mariji Šerifović na koncertu u Areni Zagreb pridružio se jedan od naših najpopularnijih pjevača, najavila ga je baš lijepim riječima!

"Moji dosadašnji partneri nisu bili vrijedni da bi bili predstavljeni. Moji izbori nisu bile javne osobe. Nisam zaljubljena, već par godina se ne događa ništa. Više me ništa što pročitam o sebi u novinama ne nervira, bila je iskrena Marija, koja se dotakla i novih pjesama i planova za budućnost", rekla je Marija za Azru.ba.

A spomenula je kako trenutno radi na novim poslovnim izazovima:

"Posljednja pjesma je izašla prije tri godine i malo me je stid zbog toga. Sada sam ušla u studio i počela da pjevam nove pjesme. Maksimalno radim na tome. Ulažem u to da sljedeće godine bude i novi album".

Nedavno je podijelila i fotografiju s pjevačem Matijom Cvekom, a njihovi fanovi odmah su pisali kako očekuju taj duet i kako mu se vesele.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Marija Šerifović regionalna je pjevačica koja svojim glasom osvaja publiku diljem svijeta. Poznata je i kao članica žirija regionalne emisije "Zvezde Granda", pretežito pjeva tužne ljubavne pjesme, a 2007. predstavljala je Srbiju na Eurosongu s pjesmom ''Molitva'', s kojom je i pobijedila i dovela Eurosong u Srbiju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač +26 Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač okrenula je leđa kameri i pokazala svu svoju raskoš u malom bikiniju: ''Ljeto može početi!''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +18 Lidija Bačić Celebrity Lidiji Bačić zbog ove fotke pišu da je sve o čemu muškarci sanjaju, a javljaju joj se obožavatelji iz cijelog svijeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene