Kakav glas!

Samouvjereno je stala pred žiri u zlatnoj haljini i pokazala što zna, a već ima i genijalno umjetničko ime!

Marija Šekerija (Foto: Screenshot Nova TV) Marija Šekerija (Foto: Screenshot Nova TV) Screenshot Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šekerija (Foto: Screenshot Nova TV) Marija Šekerija (Foto: Screenshot Nova TV) Marija Šekerija (Foto: Instagram) +0 Marija Šekerija (Foto: Instagram) Galerija

Marija Šekerija pred publikom i žirijem "Supertalenta" izvela je pjesmu "11" Marije Šerifović.

U sedmoj sezoni hit-showa "Superatalent" pred žiri i publiku stala je i Marija Šekerija iz Vinkovaca.

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Janko Popović Volarić (Foto: Dnevnik.hr) Nezamjenjiva ekipa! Skupili smo na jednom mjestu urnebesne trenutke žirija Supertalenta koji će vas dobro nasmijati

U glamuroznoj zlatnoj haljini sa šljokicama te s besprijekornim make-upom, Marija je žiriju i gledateljima pokazala svoj zavidni pjevački talent.

Na pozornici je izvela popularnu i zahtjevnu ljubavnu baladu "11" srpske pjevačice Marije Šerifović, a Maja Šuput posebno ju je nahvalila.

"Ja kad sam čula što ćete pjevati, pomislila sam - ova ili je potpuno luda ili je genijalna pjevačica. Ispalo je da ste ovo drugo. Meni je genijalno da vaše umjetničko bude Marica Pekarica, meni je to hit. Marija, vi ste meni hit", poručila joj je u svom stilu.

"Marija Šerifović mi je vokalno jedan od glazbenih uzora, slušam ju jer je ona za mene kvaliteta. Nikome nisam posvetila pjesmu, nego mi je jednostavno legla", otkrila nam je Marija, koja je komentirala i potencijalno umjetničko ime.

''Tek sam kasnije shvatila što sam govorila na pozornici. Nisam imala tremu, samo me adrenalin opalio. Nije mi žao ni zbog čega što sam rekla, samo sam napravila show. To je odlično za show'' kroz smijeh nam govori Marija, koja, iako je rođena u u Hrvatskoj, posljednje tri godine živi u Njemačkoj. 

"Osjećala sam da ću to uspjeti, bila sam sigurna u sebe. Nisam uopće imala tremu, ni prije niti na pozornici, a nadam se finalu, pa i pobjedi'', otkrila nam je Marija. 

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene