Većer za pamćenje

Svi nastupi na jednom mjestu: Već poznata lica i atraktivne izvedbe koje će nam dugo ostati u sjećanju

Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Screenshot Nova TV 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Kathy Donnert i Marcelo Giurintano (Foto: Screenshot Nova TV) Pamela Miđić (Foto: Nova TV) Pamela Miđić (Foto: Nova TV) Pamela Miđić (Foto: Nova TV) Kristijan i Kristijan (Foto: Nova TV) Buki Skandal (Foto: Nova TV) Buki Skandal (Foto: Nova TV) Duo Giurintano (Foto: Nova TV) +4 Kristijan Mihalić i Kristijan Skočić (Foto: Nova TV) Galerija

Iza nas je i četvrta epizoda sedme sezone Supertalenta.

U četvrtoj emisiji sedme sezone showa Supertalent vidjeli smo nove kandidate koji su se pokušali izboriti za svoje mjesto u polufinalnim emisijama.

Vrtlog emocija!

Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu spektakularno je otvorio emisiju, a što su točno izveli i napravili, pogledajte u našem videu.

Seksi Mađarica

Kathy Donnert sve je osvojila čim je stala na pozornicu.

Kakav showman!

Buki skandal, glazbenik iz Pule, jednom dijelu javnosti već je poznat od ranije, a sada je uspio šarmirati i žiri Supertalenta.

Pamela ne odustaje

Pamela Miđić svoju je pjesmu ''Nedostaješ'' predstavila još početkom godine, a sada se žiriju predstavila pjesmom Maje Šuput ''Jedna noć''.

Novi glazbeni pokušaj

Bruno Mijanić bio je podrška Pameli, a i on je pokazao svoje pjevačke sposobnosti. Kako je to izgledalo i zvučalo, pogledajte u našem videu.

10 godina poslije

Kristijan Skočić i Kristijan Mihalić plešu break dance, a na Supertalentu su zadnji put bili prije 10 godina. Tad su ušli u finale, a završili su peti. Koliko su se usavršili za to vrijeme, provjerite u našem videu.

Nasmijao žiri

Sa 16 godina je prekinuo školovanje i otišao u Munchen zbog nogometa, a imitacije i gluma su nešto što najbolje zna raditi. Hoće li se to i vama svidjeti, pogledajte u našem videu.

Najseksi par

Kathy Donnert (36) vidjeli smo još na početku emisije, a ovoga puta nastupila je u paru s partnerom za kojeg se u međuvremenu udala. Ono što su nam oni priredili, teško je uopće opisati, to jednostavno morate pogledati.

Nešto novo

Serbian Jumpers je plesna ekipa koja je predstavila vrstu plesa koji se pleše samo nogama.

Marica Pekarica

Zadnja natjecateljica sigurnim korakom grabi prema svjetlima reflektora. Marija Šekerija je iz Vinkovaca, ali već tri godine živi u Njemačkoj gdje radi u pekari, a obožava pjevanje. Žiriju se predstavila s emotivnom pjesmom ''Broj 11'' Marije Šerifović i oduševila sve prisutne. 

Više o Supertalentu čitajte OVDJE. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene