Pjevačica Marija Husar Rimac priredila je zabavu uoči rođenja sina kojeg čeka sa suprugom Vjekom Rimcem.

Galerija


Pjevačica i članica bivše grupe Divas Marija Husar Rimac sitno broji do rođenja drugog sina, a uoči važnog događaja organizirala je zabavu za svoje najbolje prijateljice.

Vezani članci In Magazin: Zvijezde koje se vole javno - 8 Poljupci i zagrljaji pred svima: Evo koje se domaće zvijezde strastima rado prepuštaju i u javnosti Marija Husar Rimac, Ivana Husar i Nina Badrić s prijateljicama Nina Badrić ne može sakriti emocije zbog prinove njene bliske prijateljice: "Dobro nam došao.."

45-godišnja Marija je tako po uzoru na neke zapadnjačke zemlje priredila takozvani "baby shower", na kojem su bile njezine najbliže prijateljice, sestra Ivana Husar i Nina Badrić, koja joj je ujedno i vjenčana kuma.

Kako su se zabavile, na Instagramu je otkrila upravo Nina, koja je podijelila nekoliko fotografija i pokazala čime su se sve počastile. Tako su se na meniju našla maneštra od lignji, slanutaka i blitve, a kao desert je bila poslužena torta. 

Članice nekadašnje grupe Divas sa suprugom Vjekoslavom Rimcem u braku je od 2009. godine, a prije šest godina postali su roditelji sina Ivana, koji se sada veseli mlađem bratu.

"Dar od Boga kada smo se najmanje nadali. Čista radost, nada, vjera i povjerenje za sve one koji još uvijek iščekuju ljepotu majčinstva i roditeljstva. Budite strpljivi jer naše vrijeme nije i Božje vrijeme. Čestitam svima koji iščekuju bebice, a ima ih puno, Bogu hvala. I hvala svima na iskrenim čestitkama u ime cijele obitelji", napisala je Marija prije nekoliko mjeseci na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s trudničkim trbuhom.

Progovorio o scenama seksa o kojima se ne prestaje pričati: ''Budio sam se u 5 ujutro, a najveći problem bila mi je obitelj''