Marija Husar Rimac na Instagramu

Galerija


Nakon što je obznanila sretnu vijest da ona i suprug čekaju drugo dijete, 45-godišnja pjevačica Marija Husar Rimac na društvenim je mrežama pokazala trudnički trbuh.

Vezani članci Marija Husar Rimac Radno i u posljednjim danima trudnoće: Marija Husar Rimac otkrila što priprema, pozirala je držeći se za trbuh Marija Husar Rimac, Ivana Husar i Nina Badrić s prijateljicama Marija Husar sitno broji do sinova rođenja, Nina Badrić pokazala kako su se zabavile prije dolaska prinove

"Dar od Boga kada smo se najmanje nadali. Čista radost, nada, vjera i povjerenje za sve one koji još uvijek iščekuju ljepotu majčinstva i roditeljstva. Budite strpljivi jer naše vrijeme nije i Božje vrijeme. Čestitam svima koji iščekuju bebice, a ima ih puno Bogu hvala. I hvala svima na iskrenim čestitkama u ime cijele obitelji", napisala je Marija koja čeka sina uz objavljene fotografije na Instagramu.

U komentarima su joj se javili mnogi, a pjevačica i Marijina prijateljica Nina Badrić ne krije radost zbog nje: "Najljepša vijest u zadnjih sto godina".

"Nisam mogla vjerovati kad sam pročitala, predivno", "Zaista pravi dar od Boga i čestitam", "Ne mogu ti opisati koliko si me obradovala", "Jedva čekamo", "Dragi Bog je znao kome pokloniti još jedno prekrasno stvorenje", "Kako lijepo raste", "Vidi bebice", "Prekrasna si", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Članice nekadašnje grupe Divas sa suprugom Vjekoslavom Rimcem u braku je od 2009. godine, a prije šest godina su postali roditelji sina Ivana.

Slavi je rekla zbogom prije 20 godina, pa je ljudi na ulici danas više i ne prepoznaju, zaboravili su na nju