Lijepa trudnica

Marija Husar objavila prve fotke s trudničkim trbuhom pa sve raznježila i pokazala da blista u 46. godini

Marija Husar Rimac (Foto: IN Magazin) Marija Husar Rimac (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Marija Husar Rimac (Foto: IN Magazin) Galerija

Marija Husar Rimac na Instagramu

Nakon što je obznanila sretnu vijest da ona i suprug čekaju drugo dijete, 45-godišnja pjevačica Marija Husar Rimac na društvenim je mrežama pokazala trudnički trbuh.

Pogledaj i ovo Marija Husar Rimac posebno putovanje Naša cijenjena pjevačica obilježila je 20 godina obraćenja: ''Kad hodaš putevima gdje je stvarno Isus Krist hodao, bolje razumiješ svoju vjeru''

"Dar od Boga kada smo se najmanje nadali. Čista radost, nada, vjera i povjerenje za sve one koji još uvijek iščekuju ljepotu majčinstva i roditeljstva. Budite strpljivi jer naše vrijeme nije i Božje vrijeme. Čestitam svima koji iščekuju bebice, a ima ih puno Bogu hvala. I hvala svima na iskrenim čestitkama u ime cijele obitelji", napisala je Marija koja čeka sina uz objavljene fotografije na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DAR OD BOGA kada smo se najmanje nadali❤️. .. Čista radost, nada, vjera i povjerenje za sve one koji još uvijek iščekuju ljepotu majčinstva i roditeljstva. Budite strpljivi jer naše vrijeme nije iBožje vrijeme. 🙏🙏 Čestitam svima koji iščekuju bebice, a ima ih puno Bogu hvala❤️🙏 I hvala svima na iskrenim čestitkama u ime cijele obitelji😘

A post shared by MarijaHusarRimac (@marijahusar_rimac) on

U komentarima su joj se javili mnogi, a pjevačica i Marijina prijateljica Nina Badrić ne krije radost zbog nje: "Najljepša vijest u zadnjih sto godina".

"Nisam mogla vjerovati kad sam pročitala, predivno", "Zaista pravi dar od Boga i čestitam", "Ne mogu ti opisati koliko si me obradovala", "Jedva čekamo", "Dragi Bog je znao kome pokloniti još jedno prekrasno stvorenje", "Kako lijepo raste", "Vidi bebice", "Prekrasna si", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Članice nekadašnje grupe Divas sa suprugom Vjekoslavom Rimcem u braku je od 2009. godine, a prije šest godina su postali roditelji sina Ivana.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene